Groene mozaïek plafondlamp en hanglamp helemaal hot!

Groene mozaïek plafondlamp en hanglamp helemaal hot!

De kleuren uit de bekende magazins zoals vt wonen en voor de belgische lezers het welbekende blad Nest zijn de kleuren voor in uw interieur. Groen en goud volgen nu de laatste trent, want je ziet veel gouden lampen in deze bladen en bij grote woonwinkels met mooie grote planten daarnaast wat inderdaad erg mooi bij elkaar past. Nu zijn er dus genoeg gouden lampen te koop, maar bij merelinwonderland.nl is er ook een groene mozaïek plafonnière met helderen kleuren groen en daarbij mooie waxinelichthouders en bijpassende hanglampen. De kleuren groen zijn afgewisseld met de kleur geel wat weer een beetje doet denken aan goud. In dit artikel lichten wij de groene lampen collectie uit en met bij passende accessoires.

Goud en groen de kleuren van 2017 de gouden 1001 nacht lampen hebben we al een paar weken geleden uitgelicht, dus nu zijn de groene mozaiek lampen aan de beurt. De mozaiek lampen zijn er in veel kleuren maar de kleur groen past nu wel heel erg goed in de trent. De groene glasmozaiek stukjes zijn gecombineerd met gele stukjes mozaiek glas daardoor lijk het echt op goud en groen een super combinatie.Het is speels juist omdat zoals in al onze plafonnieres er altijd met 2 kleurtinten gewerkt wordt, waardoor het speels blijft. Ik zal de lampen even op een rij zetten voor u en we beginnen met de plafonnieres.

Groene plafonniere .

Hieronder de groene plafondlampen in alle designs en maten en wat extra detail close up foto's zodat niets aan het beeld u ontgaat. De plafondlamp is ook voorzien van 2 fittingen waarbij de 25 cm max 2x25 watt in mag en de 38cm 2x40 watt in kan.Speel zelf gewoon een beetje met de wattage totdat u de gewenste lichteffecten krijgt, want misschien wilt u het iets feller hebben en kan er ook 40 watt in maar schijnt hij net wat warmer als sfeerverlichting en staat 2 x 25 watt eigenlijk ook gewoon mooi genoeg.

Plafonnière groen geel van glasmozaiek    Grote groene plafonnière     Groene plafondlamp met bloem motief in het goud    Grote groen met gouden plafonnière

Hanglamp in de groen gele kleur.

De hanglampen zijn er in 15 cm deze wordt vaak boven een salontafel of in een gezellig hoekje gehangen de ketting van de hanglampen zijn makkelijk te verstellen zodat je het altijd in de gewenste hoogte kunt hangen zonder al te veel moeite. Want je wilt natuurlijk niet je hoofd stoten tegen de glazen hanglamp en hij mag ook weer niet te hoog hangen dat het net een plafonniere mag zijn. Dit geld ook voor de grotere variant de 25cm bolvormige lamp deze kan wel in grotere ruimte of hogere ruimte hangen. Natuurlijk blijft het metaal aan de bovenkant en sierdop aan de onderkant in zilverkleur. Zilver staat het mooist hierbij en je blijft dan neutraal gecombineerd met de groenen tinten. Hieronder vindt u de 2 groene hanglampen in beide maten.

Groen mozaïek hanglamp

Groene tafellampen van glasmozaiek.

De tafellamp in de kleur goen die vindt je niet zomaar in elke winkel. De chique zilveren accenten passen op de mooi handgemaakte glasmozaiek tafelamp. De helderen kleuren komen goed tot zijn recht op een dressoir of tafel. Vergeet niet dat de groen heldere kleur mooi te bepalen is door middel van verschillende bollampjes in de lamp te draaien ook speelt de wattage een rol. Als u er bijvoorbeeld een melkglas lampje er in draait dan heeft u een ander effect dan als u er bijvoorbeeld een LED helder lampje in draait. Dan zult u zien dat het totaal verschillende sfeer geeft en door uit te proberen met diverse tinten glaspeertjes kunt u hierdoor de taflelamp naar eigen sfeer laten branden.

Groene tafellamp van glasmozaiek

Bijpassende groen met gouden accessoires

Bijpasssende accessoires bij de groen gele mozaiek lampen zijn er taloze artikelen. Ik zal een greep uit de colletcie doen. We beginnen met bijpassende waxinelichthouders, deze mozaiek waxinelichten zijn van de exact dezelfde glasstukjes gemaakt. Ook groene waxinelicthouders zijn er ook met de bangles uitvoering deze groene bangles zijn van glazen armbandjes gemaakt. Deze worden stuk geslagen en op de glazen potjes geplakt met lijm wat een schattig gezicht geeft zodat hij mooi doorschijnt. De groene waxinelichtjes kunt u hieronder bekijken .

Groen bange waxinelichthouder

Groen mozaïek onderzettersNiet alleen bijpassende waxines maar ook leuke en vooral vrolijke onderzetters in dezelfde kleurstelling. Deze zitten in een mooi afgewerkt wit geverfd houten bakje met 6 glazen plaatjes. Dit zijn de onderzetters beplakt met dezelfde steentjes als de lampen en de waxines met daaronder stukjes vilt zodat het niet krast op de tafel. Zo creeer je een sfeer in huis met kleine details. Hier naast de tekst kunt u de kleurrijke set onderzettens zien.


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden