Gouden 1001nacht lamp met mooie lichteffecten

Gouden 1001nacht lamp met mooie lichteffecten

Gouden oosterse hanglamp nu nieuw bij merel in wonderland.nl we hadden de zwart koper al en de witte die als een sneltrein weg waren en de koper koper niet te vergeten. Nu denken we dat de gouden variant de collectie compleet maakt van de 1001nacht hanglampen met een opvallende gouden binnen en buitenkant. Dit is echt een arabische sfeermaker in uw slaapkamer en of woonkamer. Wij noemen dit een oosterse, maar ook zeker een romantische lamp.

Goud, de kleur van dit jaar voor in de woonkamer en slaapkamer en dan met groen gecombineerd is het een smaakvolle combinatie. En juist daarom dan nu ook een gouden 1001nacht hanglamp in het assortiment met eeen gouden binnenkant. De lamp zelf is niet nieuw maar de kleur. De gouden kleur komt mooi tot zijn recht met een groene  varen ernaas.t Zodat het groen mooi tegen de gouden kleur van de hanglamp afsteekt een gezellig hoekje in huis creeren is zo een fluitje van een cent in ieder huis.

Gouden lamp in huiskamer met groen planten

Oosterse hanglamp in goud, zwart en koper.

Gouden oosterse lampen in 1001nacht sfeerZoals bekend zijn de 1001nacht oosterse lampen weer op voorraad in 3 kleuren de witte variant is helaas niet meer leverbaar, maar daar hebben we nu dan de gouden lamp weer voor in de plaats . De lamp is zo geliefd omdat het de echte oosterse vormen draagt, zoals de sierlijke punt aan de onderkant. In het metaal zitten sierlijke uitsparringen waaronder ook bloemenpatronen. Dit lampje noemen ook veel klanten als ze deze bij ons in de showroom zien hangen een romantisch lampje. Het is ook een zeer fijn lief patroon welke op de muur en plafond doorschijnt en omdat de bolling erin zit aan de bovenkant raden wij aan om hem dicht tegen het plafond aan te hangen en dan krijg je een heel mooi schouwspel waar je een betoverend plafond van krijgt in de avond.Het maakt niet uit of je dan overdag in uw interieur liever goud, zwart of koperkleur ziet, want alle lampen zijn voorzien van een warme koper of goudkleur. Als de lamp aan is dan zijn ze allemaal zeer sfeervol en gezellig als sfeerverlichting. Ook als u eigenlijk geen licht zoekt, maar wat meer sfeer en gezelligheid. Kijk dan een dode hoek in de kamer en hang eens een lief lampje op en sta te kijken wat voor ontdekkingen u nog allemaal kunt doen in uw kleine huisje, of wilt u wat grotere blikvanger? Geen punt ze zijn er ook in groter formaat. Kunt u niet kiezen, kom dan gezellig naar onze showroom aan de Kleermakerstraat 8 in Velserbroek en laat u verrassen. Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen om de lamp te bewonderen, dan kunt u voor de onderstaande video kiezen om te bekijken en toch nog een beetje het sfeertje krijgen welke de oosterse lamp geeft.
 

Video 1 en 2 van de oosterse gouden lamp.

video (1) wanneer de lamp niet schijnt.


Video (2) wanneer de oosterse lamp schijnt in het donker.Hieronder de drie varianten voor het geval dat een geheel gekleurde gouden lamp niet in uw interieur past. Zo kunt u nu altijd een van de andere 1001nachtlampen bekijken.

Mat zwarte 1001nacht lamp met koperen binnenkant Gouden oosterse 1001nachtlamp Koperen oosterse lamp

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden