Oosterse filigrain en mozaiek tafellampen..

Filigrain tafellamp zilver

Filigrain tafellamp zilver

Filigrain tafellamp in oosterse sfeer in zilver vintage kleur welke sierlijke patronen geeft op de muur.
€86,95
Meer informatie
Tafellamp goud arabisch

Tafellamp goud arabisch

Sfeervolle tafellamp in goud bruine kleur van metaal met oosterse filigrain patronen welke als een 1001nacht sprookje doorschijnen.
€49,95
Meer informatie
Witte filigrain tafellamp

Witte filigrain tafellamp

Witte filigrain tafellamp in oosterse stijl welke sfeervol doorschijnt, gemaakt in India van metaal door middel van gaatjespatronen.
€86,95
Meer informatie
-21%
Tafellantaarn goud

Tafellantaarn goud

Marrakech tafellantaarn goud met multi colour glas fair trade handgemaakt.
Uniek en handgemaakte lantaarn elk is uniek zeer kleurrijke lamp
€174,95
€137,95
Meer informatie
Vloerlantaarn wit

Vloerlantaarn wit

Handgemaakte tafellantaarn wit orientaals handgemaakt.
Oosterse sfeer fair trade gemaakt deze lantaarn
De binnenkant is koperkleur waardoor er een 1001 nacht sfeer ontstaat
€139,95
Meer informatie
Tafellamp arabisch goud

Tafellamp arabisch goud

Tafellamp in vintage goud kleur van metaal welke betoverend doorschijnt op tafel, een echte sfeervolle verlichting bij u thuis.
€86,95
Meer informatie
Orientaals gouden tafellamp

Orientaals gouden tafellamp

Orientaals windlicht voor stompkaars in goud bruine kleuren en glazen cilinder erin.
€49,95
Meer informatie
Koper 1001nacht tafellamp

Koper 1001nacht tafellamp

Koper vintage kleurige tafellamp van metaal gemaakt om bij u thuis te stralen als uit een 1001nacht sprookje.
€86,95
Meer informatie
Tafellantaarn zwart

Tafellantaarn zwart

Deze grote prachtige handgemaakte lantaarn 1001 nacht.
Binnenkant is koper van kleur waardoor er een prachtig effect ontstaat, het metaal is sierlijk bewerkt.
Geeft uw huis een wonderlijke sfeer.
€239,95
Meer informatie
Tafellamp glasmozaïek

Tafellamp glasmozaïek

Handgemaakte tafellamp uit India van glasmozaiek. Erg sfeervolle glasmozaïek verlichting in huis met deze gezellige tafellamp.
€49,95
Meer informatie
-7%
Tafellantaarn wit

Tafellantaarn wit

1001 nacht oosterse lantaarn wit metaal met de hand bewerkt en koperen binnenkant waardoor er een prachtig licht ontstaat. Fair trade gemaakt en daardoor uniek geeft een echte oosterse marrakech sfeer in huis.
€149,95
€139,95
Meer informatie
-17%
Vloerlantaarn wit

Vloerlantaarn wit

Vloerlantaarn wit metaal bewerkt met de hand tot een orientaalse sfeer.
Binnenkant van de grote lantaarn is koperkleur waardoor er een orientaalse uitstraling is.
€239,95
€199,95
Meer informatie
Mozaïek tafellampen zijn erg geschikt voor op uw nachtkastje of op een dressoir. De tafellampen zijn van glasmozaïek gemaakt in 3 soorten designs. Het mozaiek is in traditioneel design, turkish design of kraaltjes design. De glasmozaïek tafellamp geeft een marrakech sfeer in huis. Ook voor in de horeca is het lamplicht sfeervol en gezellig voor op de eettafeltjes. De tafelllampen zijn inclusief een metalen voetje en bovenkapje in zilveren finish. Het glas is van gekleurd glasmozoaiek en heeft vele mooie kleuren die sfeervol doorschijnen. Door middel van met het aantal wattage te spelen kunt u zelf bepalen hoeveel licht de lamp mag doorlaten, dat ligt uiteraard aan de functie waarvoor u de lamp wilt gaan gebruiken. Ook vindt u bij Merel in Wonderland tafellantaarns en filigrain tafellampen, ook die zijn handgemaakt in India. Het metaal is met de hand bewerkt er zitten oriëntaalse patronen in zodat de filigrain lichteffecten een 1001nacht oosterse sfeerverlichting geven. De tafellantaarns met gaatjes patronen zijn verkrijgbaar in een witte kleur, een zwarte kleur of de echte aladdin gouden kleur. De tafellampen zijn met ce keurmerk. Van sommige filigrain lampen is de binnenkant gekleurd in koperkleur waardoor als de lamp erin schijnt het licht een sfeervolle warme gloed heeft. Deze lantaarns worden ook vaak gebruikt voor in de hammam in de sauna of in een rusthoek. Doordat deze lampen in diverse kleuren te verkrijgen zijn kunt u ze makkelijk combineren met andere stijlen in uw interieur.
 

De Mozaïek tafellampen.

De filigrain en de mozaïek tafellampen hebben een ce keurmerk. De mozaiek variant is er in 2 maten. De kleine maat is 15 cm doorsnee en die u al vaak al leuk in een hoekje van de slaapkamer kunt zetten of op een nachtkastje als slaapkamerverlichting, maar natuurlijk ook gewoon in de huiskamer op een leuk tafelltje zal deze niet misstaan. De grote variant is dan ook direct een stuk groter en met een doorsnee van 25 cm is het niet echt een tafellamp die je in een klein hoekje zet, maar je kunt deze echt als sfeerverlichting gebruiken in de woonkamer. Een echte eyecatcher en maakt uw interieur gezellig in arabische stijl.

Filigrain tafellampen kleuren en maten.

Deze sfeermakers zijn er voor iedereen, of je nu klein of groot woont. Een kleine filigrain tafellamp als sfeerverlichting is net zo sprankelend als dat u een grote maat aanschaft, dus de mooie patronen blijven net zo stralen op de muur. De keuze uit kleur is er genoeg zoals de fris vintage zilveren druppel welke door de gaatjespatronen arabische sfeer geeft, of misschien wel de magisch gouden kleur welke warm schijnt. Ook voor de geheel ruimgevende witte variant is er een plekje te maken op het dressoir, wit van buiten maar warm dat deze straalt als de lamp aan mag in de avond als een sprookje van 1001nacht. De industriele stijl is ook geliefd en daarvoor is er de koperen tafellamp welke ook tijdloos en chique verlichting is in menig woonkamer.