Staande vloerlampen glasmozaiek met houten frame.

-21%
Tafellantaarn goud

Tafellantaarn goud

Marrakech tafellantaarn goud met multi colour glas fair trade handgemaakt.
Uniek en handgemaakte lantaarn elk is uniek zeer kleurrijke lamp
€174,95
€137,95
Meer informatie
Vloerlantaarn wit

Vloerlantaarn wit

Handgemaakte tafellantaarn wit orientaals handgemaakt.
Oosterse sfeer fair trade gemaakt deze lantaarn
De binnenkant is koperkleur waardoor er een 1001 nacht sfeer ontstaat
€139,95
Meer informatie
-7%
Tafellantaarn wit

Tafellantaarn wit

1001 nacht oosterse lantaarn wit metaal met de hand bewerkt en koperen binnenkant waardoor er een prachtig licht ontstaat. Fair trade gemaakt en daardoor uniek geeft een echte oosterse marrakech sfeer in huis.
€149,95
€139,95
Meer informatie
Vloerlamp design mozaiek

Vloerlamp design mozaiek

Staande lamp small glasmozaïek multi colour handgemaakt traditioneel design 60 cm hoog met houten frame unfinished . De staande lamp mozaïek multi colour is er ook 120 cm hoog.
€142,50
Meer informatie
Vloerlamp glasmozaïek

Vloerlamp glasmozaïek

Sfeervolle mozaïek staande vloerlamp van 120 cm hoog met CE keurmerk marrakech sfeerverlichting rood oranje met kralen ingelegd handgemaakt
€274,95
Meer informatie
-17%
Vloerlantaarn wit

Vloerlantaarn wit

Vloerlantaarn wit metaal bewerkt met de hand tot een orientaalse sfeer.
Binnenkant van de grote lantaarn is koperkleur waardoor er een orientaalse uitstraling is.
€239,95
€199,95
Meer informatie
Vloerlamp zwart wit

Vloerlamp zwart wit

Staande lamp met zwart wit glasmozaïek traditioneel design handgemaakt voor een echte marrakech sfeer in huis.De staande mozaïek lamp is er ook in 60 cm .
€274,95
Meer informatie
-11%
Tafellantaarn wit agra

Tafellantaarn wit agra

Handvervaardigde tafellantaarn in orientaalse sfeer fair trade gemaakt.
Brengt uw huis een sfeervol licht doordat de binnenkant van koperkleur is.
Zeshoekig model is deze lantaarn.
€179,95
€159,95
Meer informatie
Vloerlamp multi colour

Vloerlamp multi colour

Schitterende handgemaakte staande lamp van glasmozaïek en kraaltjes in houten frame 120 cm hoog in India gemaakt. Deze staande lamp is ook in 60 cm te krijgen.De staande lampen hebben een ce keurmerk.
€274,95
Meer informatie
Vloerlamp arabisch

Vloerlamp arabisch

Prachtige arabisch handgemaakte staande lamp met frame van unfinished hout met glasmozaïek zwart wit ingelegd 60 cm hoog traditioneel design ook te krijgen in 120 cm .De staande lampen zijn voorzien van ce keurmerk
€142,50
Meer informatie
Vloerlamp large multi

Vloerlamp large multi

Prachtige handgemaakte glasmozaïek ingelegde staande lamp multi color traditioneel design in mooi houten frame in unfinished . Deze staande lamp is ook te krijgen in 60 cm en is voorzien van ce keurmerk
€274,95
Meer informatie
Vloerlamp small rood

Vloerlamp small rood

Staande vloer lamp mozaïek rood oranje traditioneel design houten frame unfinished een blikvanger voor in huis handgemaakt uit India met . De staande lamp heeft een CE keurmerk.
€142,50
Meer informatie
Oosterse staande vloerlamp uit India Leverbaar in 60 cm hoog of 120 cm hoog mooi voor in de hal. Zeer sfeervolle staande vloerlampen met een warm lampenlicht van glasmozaiek met oosterse sfeer. De staande vloerlampen zijn afgewerkt met een mooi houten frame in unfished look zodat je de robuuste houtnerf ziet. Gecombineerd met de glazen panelen geeft dit een heel mooi orientaals effect. De glasmozaiek staande vloerlampen zijn verkrijgbaar in oranje rood,multicolor,transparant mozaiek patronen. Op aanvraag zijn andere kleuren glasmozaiek voor de staande vloerlamp mogelijk. Alle oosterse staande vloerlampen zijn met de hand vervaardigd in India en daarom zijn ze allemaal uniek van patroon en houtkleur. De foto's op de site zijn als voorbeeld bedoelt en kan enigzins een fractie afwijken, dit omdat het handwerk is. Ook in rustruimtes in bijvoorbeld sauna's of schoonheidssalon zijn de vloerlampen prachtig om als sfeerverlichting te gebruiken. Het geeft een oriëntaalse rustgevende sfeer in de ruimte. Doordat we de oosterse lampen in 2 maten hebben kunt u ook de kleine maat bijvoorbeeld als tafellamp gebruiken voor op het dressoir of voor in de vensterbank. Het mozaiek is gemaakt van gekleurd glasmozaiek  niet geverfd glasmoziek, daardoor verkleurd het mozaiek niet en geeft het zijn warme licht. U kunt zelf bepalen hoe fel de lamp schijnt door middel van met het aantal wattage te spelen. Er gaan 2 lampen in met een brede fitting tot max 40 watt.

Glasmozaiek in oosterse staande en vloerlampen.

De staande vloerlampen zijn voorzien van een ce markering en in een 60 cm hoogte gaan er 2 lampen in en een vloerlamp van 120 cm gaan er wel liefst 4 lampen in van max 60 watt, zodat het licht mooi verspreid wordt. Er zitten glaspanelen in met glasmozaiek en daardoor schijnt de lamp warm door en komt de handgemaakte lamp pas mooi tot zijn recht en zal zeker niet misstaan naast de bank in de woonkamer als sfeerverlichting in oosterse stijl. In alle kleuren van de regenboog leverbaar, maar standaard in kleurrijk multi colour, transparant en in rood te verkrijgen. Ook blauw of paars kan gemaakt worden, het is maar net welke kleur u het liefste in uw lamp ziet schijnen. Kleuren in uw sfeerverlichting bepaald uw uitstraling in uw interieur en kan persoonlijk voor u in India gemaakt worden, zodat u uw eigen kunstwerk op maat heeft. Voor meer inspiratie kunt u altijd even de oosterse vloerlamp bekijken online thuis.