Chique plafondlampen met een orientaals tintje

Chique plafondlampen met een orientaals tintje

Plafondlampen in chique stijl in modern transparant of witte kleur mozaiek, welke mooi combineert met een chique interieur. Dit straalt sfeer uit en klasse en is beschikbaar in diverse maten en ingelegde patronen.Zo ook de grijze mozaiek plafonniere met grijze voeg in combinatie met een ijzeren orientaals sierplaatje waar ook het licht doorheen schijnt is een waar aanwinst voor uw interieur, stijlvol en sprankelend aan het plafond als verlichting.

Haal nou niet weer die ouderwetse plafondlamp bij de bouwmarkt, maar ga voor klasse! Midden in de woonkamer is de plafonniere nou eenmaal niet iets waar je overheen kijkt. Daarom is de keuze voor een plafondlamp zeer bepalend en moet je hier ook echt even voor gaan zitten en rondkijken. Denk daarbij ook dat de meeste mensen de lamp niet vaak gebruiken, maar het wel handig is als er even een extra lichtje is. Meestal doe je toch gewoon de lampen aan die in de keuken zitten of de staande lampen naast de bank. Maar met een druk op de knop heb je altijd meteen het middelpunt van de woonkamer te pakken en daar moet dan dus ook zo'n plafonniere komen te hangen.

Ook zo'n kunstwerk aan het plafond?

Het is belangrijk dat je de vorm goed tekent waarin deze komt te hangen, heb je bijvoorbeeld een vierkante kamer en is deze vrij groot dan kunt u mooi een grote plafonniere ophangen. Maar is het een L vorm en verlicht het maar de helft dan kunt u ook voor de 38 cm gaan. De kleinste maat van 24 cm kan zelfs al een kleine studentenkamer verlichten of een kleine flat, net zo gezellig alleen wat kleiner van formaat. ALs u dan gewoon als hoofdlicht een sfeerlamp zoekt kunt u uit alle kleuren en designs kiezen. Zo is er de vrolijke multi colour en dan wel weer tientallen uitvoeringen daarvan, zo is er altijd wel een design welke u het meeste aanspreekt. Misschien is een helder en fris blauw met turquoise plafonniere wel een juiste kleur voor u, want deze kleuren zijn ook in de zomer erg mooi. Elke handgemaakte lamp is namelijk niet alleen in kleur zoals blauw, maar altijd gecombineert met een andere toon nu dan dus bijvoorbeeld turquoise. Zo blijft ongeacht de kleur van de lamp welke u kiest speels door de mix van tonen kleur bij elkaar. De warme eigenlijk noemen wij dit gouden plafonniere is ook chique en staat mooi bij een interieur waarbij men houd van kunst en glazen tafels een beetje de mozart stijl zeg maar. Dit is nou net de enigste plafonniere waarbij de mozaiek steentjes gecombineert zijn met helder en mat glas. De bruine steentjes zijn helder glas en de beige steentjes zijn mat. Dit geeft een mooie sfeer en erg warm en als deze overdag uit is is het patroon ook al erg mooi. Let op dat alle kleuren een moderne chique uitstraling hebben en met een grijze voeg kan dit net een beetje extra geven.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden