Sfeerverlichting in oriëntaalse sfeer voor het hele huis.

Sfeerverlichting in oriëntaalse sfeer voor het hele huis.

Het huis helemaal in oosterse sfeer brengen met de oriëntaalse sfeerverlichting van merelinwonderland.nl Met leuke sfeermakers zoals kleine wandlampen in oriëntaalse stijl, maar ook mooie filigrain lampen voor bijvoorbeeld boven de eettafel in verschillende modellen. De woning in een hele andere sfeer brengen door iedere ruimte een oosterse sfeer te geven, maar wel totaal anders. Zo zijn alle kamers toch een geheel, maar wel een totaal andere ruimte. In dit artikel gaan we het huis aankleden met sfeerverlichting en bespreken wij het van top tot teen. Dus echt alle ruimtes komen aan bod.

Sfeerverlichting met oosterse sfeer
De sfeerverlichting in oosterse sfeer is leuk, maar kan ook eentonig worden als je het huis bijvoorbeeld alleen maar met mozaiek lampen zou aankleden. Dan ben je er na een halfjaartje wel weer op uitgekeken, dus eigenlijk moet je het lekker afwisselen. Het is namelijk de bedoeling dat het een geheel moet worden, dus ook wel genoemd een soort harmonie in uw huis. Daarom wil ik in dit artikel een paar leuke voorbeelden laten zien, zodat je met een paar kleine aanpassingen toch een harmonie kunt krijgen in huis. Veel mensen nemen filigrain lampen boven de eettafel omdat deze zulke mooie patronen geven op de muur en de onderkant open is zodat er op de tafel genoeg lichtval is. Aan de eettafel is namelijk niet alleen eten gezellig, maar ook worden er spelletjes gedaan en boeken gelezen.

In het toilet sfeerverlichting.


In het toilet is het ook ontzettend leuk om er een leuk kamertje van te maken, je denkt dan ach waarom ik ben er toch zo weer weg. Maar toch komt het veel voor dat ook deze kamer gewoon helemaal gestyled mag worden. Je koopt er immers toch ook mooie tegels en sanitair voor? Dus waarom dan niet ook een leuk toilet lampje. Vaak is een toilet te klein voor een mooie hanglamp op te hangen dus kom je al snel uit bij een plafonniere, maar om nou het hele huis in te richten met mozaiek plafonnieres is ook een beetje saai. Je kan natuurlijk ook voor een filigrain plafondlamp gaan, dit is een sfeerlamp met gaatjes verkrijgbaar in zilver, goud, koper en mat zwart met gouden binnnenkant ,een ultieme oosterse sfeer met een kleine aanpassing. Je zit natuurlijk niet vast aan een plafonniere een leuke oplossing is ook eeen ufo model waarvan je de ketting van inkort zodat het hele toilet een sprookjes kamer wordt. Wilt u toch liever een plafonniere voor in het toilet, dan kunt u uit alle kleuren kiezen die u maar kunt bedenken. Voor een zwarte witte plafonniere kunt u kiezen als u ook een zwart witte tegel heeft, dit samen maakt het erg chique. Houdt u meer van warme tinten en heeft u ook al tegels in natuursteen, dan is de witte kleur als toiletlamp mooi en neutraal, of een bruin beige mozaiek lamp. De bruin beige mozaiek steentjes geven warm bijna goudkleurig licht zo is er altijd wel een geschikte sfeerverlichting voor in het toilet.


Oosterse mozaïek lampen

Zelfs in de kleinste ruimte sfeerlampen.


De kleine maat 24 cm plafonnieres van glasmozaiek zijn erg geliefd voor in de hal, dit is ook ideaal voor de hoge deuren welke vooral in nieuwbouwwoningen worden gebruikt. Zo kan de deur tegen een hanglamp aankomen, maar niet tegen een plafonniere. De gangen zijn vaak lang en smal dus de 24 cm is hiervoor het meest geschikt. Zo zie je ook vaak bij jaren 30 woningen dat er in de bovendste etage een kleine overloop is, wat al snel smal en benauwend is. Toch heb je daar ook verlichting op de overloop nodig, dus dan is een kleine plafonniere van 24 cm ideaal. Het staat leuk en is functioneel en moet het vooral voldoende licht geven dat je niet van de trap af valt, dan kunt u het beste de transparante versie kiezen.

Badkamer verlichting met sfeer.

Sfeerverlichting in de badkamer vinden is best moeilijk, want het moet wel veilig zijn natuurlijk. Dus met een huis, tuin en keuken lamp ben je er niet zomaar. Je moet een paar dingen bekijken voor je een lamp ophangt in de badkamer, zo moet het alltijd een geaarde verlichting zijn. Hieronder een foto hiervan en dan nog mooi laten passen bij de kleur die u heeft in uw sanitair dat is misschien nog wel moeilijker gelukkig. merelinwonderland.nl heeft echt bijna iedere kleur mozaiek plafonniere, dus altijd wel eentje die bij u past. Gaat u voor een romantische badkamer, neem dan een neutrale transparante plafondlamp. Wilt u meer kleur, neem dan een kleurrijke lamp. Het mooie van de mozaiek plafondlampen is dat deze allemaal zijn voorzien van een ce markering en geaard zijn, dus mooi en veilig voor de badkamer. 
 

Sfeervolle verlichting in de slaapkamer.


Oosterse sfeerverlichting
Pas in een wat grotere vierkante ruimte zoals de slaapkamer wordt dan de 38 cm plafonniere aangeschaft.
Deze maat is een slag groter en in ontzettend veel designs uit te zoeken. Met kraaltjes, met knikkers erin of zelfs met een ijzeren sierplaatje in het midden.Volop keuze dus voor in de slaapkamer, maar als het plafond hoog genoeg is kan er ook een hanglamp erg gezellig zijn. De filigrain hanglamp is er met zwarte buitenkant, maar ook in koper of zilveren buitenkant. Ook weer in een bijvoorbeeld  hele grote druppel, wat fantastisch is als u een hoge nok in de slaapkamer heeft, of een kleinere maat ufo model welke weer voor een normaal plafond geschikt is. Voor naast het bed willen we dan ook slaapkamer sfeerverlichting door middel van wandlampjes boven het nachtkastje te monteren, zo blijft er ruimte op je nachtkastje om er wat op te leggen en het wandlampje zit tegen de muur aan. De wandlampjes van mozaiek zijn er in recht cilinder model en in een maanvorm model. Wilt u liever niets monteren, kies dan voor de 15 cm tafellampjes die leuk staan op een klein nachtkastje, ook daarbij zit zo'n leuk zilver kapje met sterretjes eruit welke sfeervolle verlichting geven in uw slaapkamer.Filigrain lampen voor de woonkamer           


Lampen met oriëntaalse sfeer in de woonkamer.

Filigrain lampen in het zilver

Oosterse sfeerverlichting in de woonkamer  komt pas echt tot zijn recht in die ruimte. Dan kunt u pas echt spelen met diverse verlichting, want daar heb je de woonkamer verdeeld in diverse eilanden. sfeerverlichting boven de eettafel, een vloerlamp voor in een hoek gemaakt van houten omlijsting met glasmozaiek erin verwerkt en natuurlijk de verlichting in het midden van de ruimte. ALs u een lichtpunt wilt voor in het midden van de kamer dan kunt u ook de 50 cm plafonniere kiezen, deze is het grootste formaat en geeft het meeste licht af. Mocht u boven de bank alleen een lamp willen hangen, dan is een grote hanglamp of misschien wel een pompoen hanglamp als sfeerverlichting ontzettend leuk. De oosterse sfeer kan namelijk makkelijk bij een moderne bank gecombineerd worden en zorgt juist dat rust en sfeer een geheel wordt in uw huis. Op een dressoir staat een 25 cm bol tafellamp van mozaiek sfeervol en oosters, de voet en de kap is van zilverkleurig metaal en is gezellig om in de avond aan te doen. Deze tafellamp is er ook in pompoen model dus keuze is er ruim voldoende.

Verleng uw huiskamer sfeer naar buiten.


Denkt u dat de lampen in huis nu klaar waren? Nee hoor zelfs voor buiten op het balkon is er zonder dat u enige elektra nodig heeft een leuk sfeerlampje te verkrijgen. Dit zijn hanglampjes met een clip welke u overal kunt bevestigen en er zit een led lamp in welke u zelfs nog kunt dimmen. De kapjes zijn brocant gehaakt en in wit, paars, roze en blauw en in 3 diverse designs. Want tja, als je buiten lekker zit en het wordt donker wil je ook nog je boek kunnen lezen toch?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden