Slaapkamer sfeerverlichting voor een gezellige oosterse sfeer.

Slaapkamer sfeerverlichting voor een gezellige oosterse sfeer.

Slaapkamer verlichting in de oosterse sfeer, zoals mozaiek plafonnieres in diverse maten en kleuren van gekleurd glasmozaiek.Handgemaakte sfeerverlichting uit India is uniek en denk dan ook aan de filigrain lampen, welke zeer gezellig zijn voor in de slaapkamer. Filigrain hanglampen kunt u in diverse hoogtes ophangen en dan diverse vormen bij elkaar om een magisch effect te geven.

De slaapkamer, uw eigen plekje waar je in de ochtend voor het eerst je ogen open doet en waar je aan het eind van de dag weer heerlijk de ogen rust mag geven. Laten we dit gedeelte van het huis vooral niet vergeten als we het over sfeerverlichting hebben. Want waar in de slaapkamer heb je nu precies allemaal licht nodig? Nou dat begint natuurlijk al als je de kamer binnenkomt, dan doe je het licht aan. Dat is dan de hoofdverlichting, maar misschien wilt u wel geen fel licht maar liever gewoon licht wat al gezellig schijnt.


tip voor sfeerverlichting in de slaapkamer
 
Hier boven een tip voor de slaapkamer, hiermee kunt u elke slaapkamer sfeervol verlichten. Vind je dit ook niet een sprookjesachte plafonniere? Het zijn transprante stukjes glasmozaiek met kraaltjes welke in een oosters patroon zijn gelegd. In het midden zit een metalen sierplaatje welke ook doorschijnt als het licht in de avond aan gaat. Waan je in een 1001nacht sfeer thuis.

   Plafonniere sfeerverlichting van mozaiek

Wat voor hoofdverlichting in uw slaapkamer?

De hoofdverlichting in de slaapkamer ligt vaak aan de hoogte van het plafond. Of je dan een plafonniere kunt kiezen of een hanglamp, want anders dan hangt die mooie lamp maar in de weg. De hanglampen zijn namelijk ook te bestellen in sfeervol glasmozaiek en geven een warme oosterse sfeer. De metalen omlijsting is dan in zilverkleur en dan met van die tover sterretjes eruit gesneden zoals een echte arabische lamp hoort te zijn. Wilt u liever ook patronen op de muur zien, zodat je meteen als je het licht aan doet je waant in een 1001nacht sprookje? Dan bent u vast en zeker helemaal weg van de filigrain lampen. Dit zijn lampen gemaakt van metaal en dan met orientaalse patronen die mooi doorschijnen op de muur. De binnenkant is dan in koper, goud of zilverkleur zo ook is de buitenkant in diverse kleuren leverbaar. Maar als u de mat zwarte buitenkant kiest, dan lijkt het een gewoon mooie lamp overdag. Het verrassende effect krijg je dan pas als je hem aan doet, want tja daar koop je hem eigenlijk voor toch?
Heeft u nu gekozen voor een van de filigrain lampen als slaapkamer hoofdverlichting? Misschien wilt u zoals vele mensen hebben dan toch ook de zwarte buitenkant met een warm gouden binnenkant, dat kan. Er zijn in deze combinatie vele vormen. Toch willen we ook benoemen in dit artikel dat de filigrain verlichting er ook is met een koperen of zelfs witte buitenkant. De koperen filigrain is ook koper aan de binnenkant en straalt warmte uit, het ufo model in deze kleur is zelfs een vintage lamp om te zien. Houdt u van licht en wit in de slaapkamer, kies dan voor bijvoorbeeld de witte 1001nacht hanglamp voor de slaapkamer. Ook kinderen vinden deze lamp sprookjesachtig om te zien en de binnenkant is ook weer netjes afgewerkt met koperkleur waardoor het een beetje roze van kleur is als de lamp aan is. Maar geen nood als u hniet zo'n hoog plafond heeft hoor! Er is nu zelfs een filigrain plafonniere in koperkleur te krijgen en deze heeft een stuk minder hoogte nodig. Of kies gewoon voor een mooie oosterse glasmozaiek plafonniere. Deze lampen zijn er in de maten 24 cm, 38 cm en 50 cm doorsnee. Voor een klein tot een grote slaapkamer kunt u dus een hoop soorten uitzoeken. Ook hier is kleur weer erg sfeerbepalend, want een witte plafonniere is de neutrale lamp in het assortiment en valt niet op aan het plafond. Als het licht aan is ziet u wel weer de mooie patronen doorschijnen, maar het is een erg rustige warme lamp. Wilt u een van de oosterse lampen van mozaiek, maar dan een die zoveel mogelijk licht doorlaat? Kies dan voor de transparante glasmozaiek, hierbij kunt u veel met het licht spelen totdat u heeft wat u wilt voor verlichting. Kinderkamerverlichting is er zeker ook genoeg, neem de rainbow multi colour plafonniere, met hoe kan het ook anders alle kleuren van de regenboog erin. Hierbij is niet alleen mozaiek in patronen gelegd, maar er zitten ook allemaal gekleurde glaskraaltjes tussen die sprankelend doorschijnen. Echt heel leuk voor de kinderen, vraag het ze zelf maar!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden