sfeerverlichting voor in de badkamer zoals een plafondlamp.

sfeerverlichting voor in de badkamer zoals een plafondlamp.

Een plafonniere welke geschikt is voor in de badkamer in ronde of vierkante vorm met geaard elektra. Oosterse sfeerverlichting voor in de badkamer is helemaal van deze tijd. Ook gezellig maken is nodig in deze vergeten maar oh zo belangrijke ruimte in uw huis. Hieronder een paar leuke verrassende kleurrijke en met een oosters tintje plafonnières,welke geschikt zijn voor een vochtige ruimte. Met een simpele kleine plafondlamp, heeft u al snel een groot verschil van sfeer. Bekijk dit artikel van merelinwonderland.nl en laat kleur ook in uw huis spreken.

De badkamer is echt niet gewoon een kamer waar u even snel doucht en uw tanden poetst voor het slapen gaan, nee het is tegenwoordig een heel belangrijk onderdeel van het huis. Dit komt ook omdat het hele drukke tijden zijn en na een hele dag werken is het ontzettend fijn om rust in huis te brengen en dat begint als u een lekkere warme douche neemt na een drukke werkdag. Zo zie je al in tijdschriften terug, dat we steeds meer inspiratie opdoen in sauna's en dat is niet voor niets. Als je met een groepje vriendinnen een dagje weg gaat kiezen we steeds meer voor ontspanning, dus de sauna en dan lekker kletsen en eten. De ambiance van de sauna kan je heel makkelijk ook thuis toepassen en in dit artikel ga ik uitleggen hoe u dat zelf kunt doen. Denk je nu, oh jee ik ga echt niet mijn hele muur slopen en nieuwe tegels erin laten zetten, schrik niet, dat hoeft ook niet hoor. Denk alleen al aan de accessoires, want een mooie zilveren oosterse schaal op pootjes kunt u makkelijk gebruiken als tafeltje en er uw handdoeken in rollen op te leggen. Of leg er een heerlijk stuk marseille zeep op en een kan met water. Het staat hartstikke leuk en is nog functioneel ook. Sfeerverlichting in een badkamer is last but not least een van de belangrijkste sfeermakers. Gelukkig is de badkamer plafonniere er in diverse kleuren en maten, dus voor iedereen is er een wel geschikt. De mozaiek plafonnieres zijn geaard en mag dus volgens de ce markering in een vochtige ruimte hangen.

Badkamer sfeerverlichting 

Niet meer zo'n saaie plafondlamp in de badkamer.

Eindelijk is de tijd nu voorbij dat je niet meer even snel naar de bouwmarkt moet gaan om er een lamp te halen voor in de badkamer. Waarschijnlijk dan ook gewoon zo'n lelijke bol of een glazen kapje puur omdat er dan wat hangt. Nu kunt u dus de stijl waar u zo van houdt, helemaal aankleden tot aan de verlichting in de badkamer aan toe. Kijk dus welke kleur tegels u heeft en welke plafonniere dan het mooiste aansluit. Heeft u bijvoorbeeld witte tegels en een grijze vloer wat je veel in nieuwbouwwoningen ziet? Ga dan voor een transparante plafonniere met grijs voegsel, dat sluit ontzettend mooi aan! Ook kan daarbij een gezellige vrolijke multi colour plafonniere bij gecombineerd worden. Dit is een kleurrijke plafonniere welke wel tot 50 cm doorsnee te bestellen is.

Maten van badkamer plafonnieres

Laten we vooral de blauw turquoise glasmozaiek plafonniere ook niet vergeten, want de blauwe kleur is lekker fris voor in een badkamer en dus ook erg geliefd. Dan heeft u ook nog de keuze uit kraaltjes blauw met mozaiek of blauwe bloemen gemaakt van stukjes glasmozaiek. Zo is ook appeltjesgroen erg fris om als badkamerverlichting te gebruiken. Als u enthousiast bent geworden maak dan uw hele huis af met oosterse sfeerverlichting. Als dat teveel is voor u, beperk het dan tot een paar ruimtes in huis.


              Alle mozaiek plafonnnieres

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden