Hoezo een saaie plafondlamp?

Hoezo een saaie plafondlamp?

Een plafondlamp is vaak saai, maar dat hoeft echt niet meer gelukkig. Gewoon zo'n melkglas plafonnière bij de GAMMA vandaan, is echt zo 2012. Bent u benieuwd waarom 2012 en u niet meer zo'n saaie plafonnière hoeft aan te kopen, maar een kleurrijke en sfeervolle bij merelinwonderland.nl? Lees dan dit artikel en laat u overtuigen van een kleurrijk en sfeervol interieur.

Even een plafonniere aanschaffen bij de GAMMA of bij een andere bouwmarkt? Dan heeft u zeker de keuze uit ongeveer 3 a 4 plafondlampen en de verschillen zitten dan niet zo zeer aan de vorm of kleur, maar meer in de maat van de lamp. De plafondlamp bij de bouwmarkt is een lamp die je eigenlijk in bijna elk huis tegenkomt, omdat er geen mooie plafonnieres bestaan. Of wel ? Sinds 2012 bied merelinwonderland iets aparts op de markt aan. Namelijk plafonnieres, maar dan geen melkglas of een saai plastic kapje met nepgouden randje. Een ware verrijking in uw interieur, namelijk sprankelende mozaiek lampen met mooie sfeervolle patronen, bijna toverachtig te noemen. Hieronder ziet u wat voorbeelden van de mozaiek plafondlampen.

Sfeervolle plafonniere Kleurrijke plafondlamp Kinderkamer plafondlamp Aparte plafondlamp

Een plafondlamp met een verhaal.

Een plafondlamp praat natuurlijk niet, toch hebben deze plafonnieres een verhaal. U kijkt naar de lamp en u zult zien dat het er steeds anders uit ziet. Nou eigenlijk ziet het er niet anders uit, maar u ziet er steeds iets nieuws in door de sprankelende kleuren die de lamp straalt. Het is een feest om deze plafonniere aan te doen. De kleurrijke plafonniere die u hieronder ziet in de video, wordt vaak op kinderkamers gehangen, omdat het een vrolijke en gezellige sfeer geeft.Vooral de gekleurde plafonniere met kraaltjes is de eerste keuze van kinderen. Dat zien wij vaak in de showroom als de kinderen van hun ouders een lamp mogen uitzoeken voor in hun eigen kamer.

 

Vele kleuren dus geen saaie plafondlamp meer.

Welke kleuren zijn er te krijgen? De kleuren die u kunt krijgen zijn zeer uiteen lopend en dat is maar goed ook. Zo maakt het eigenlijk niet uit wat voor interieur u heeft of wat uw smaak is. Er is altijd wel iets wat bij u past. Bijvoorbeeld de multicolour past zoals gezegd leuk in een kinderkamer, maar daar wordt ook vaak een heel lief lampje van glasmozaiek voor gekozen met bloemmotief. De bloemmotief plafonniere is er niet in elke kleur, maar in een neutrale transparante kleur en in een multi colour te verkrijgen. De standaard patronen zijn er in alle kleuren. Zo is er ook een grote witte plafondlamp voor bijvoorbeeld in een grote huiskamer te hangen. Hieronder ziet u wat voorbeelden van kleuren en patronen.


Kleuren van sfeervolle plafonnières

Overtuigd dat een lamp echt niet meer saai hoeft?

Ik gok zo'n beetje dat u overtuigd bent dat het dus allang niet meer saai hoeft te zijn. En nee, ook niet op een toilet of een klein halletje want ook die kleine ruimtes moeten juist sfeervol en gezellig zijn. nou denkt u misschien zo'n grote plafondlamp in mijn toilet? Maar nee, wij hebben ook kleine plafonnieres van bijvoorbeeld 24cm. Deze zijn dan ook zeer geschikt voor een wat kleinere ruimte zoals een toilet. Ook in een badkamer misstaat het niet en doordat de mozaiek plafonnieres geaard zijn,  is een vochtige ruimte ook geen probleem voor deze lampen. Hieronder ziet u wat verschillende maten die er leverbaar zijn.

Maten van kleurrijke plafondlampen

Toch een saaie plafonniere vanwege het makkelijke ophangen.

Het ophangen van een lamp die bij een bouwmarkt is gekocht is makkelijk omdat het goed uitgelegd wordt in de gebruiksaanwijzing, maar dat is bij een gezellige en niet saaie plafonniere van glasmozaiek ook een fluitje van een cent. Hier heb ik al eerder over geschreven in een artikel: Een plafonniere monteren / ophangen. Hierin laat ik zien wat u kunt verwachten van een mozaiek plafonniere hoe u deze thuis gestuurd krijgt.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden