Een oosterse aparte plafondlamp

Een oosterse aparte plafondlamp

Wij brengen weer een nieuwe trend op de markt, dit keer een zeer exclusieve plafondlamp van glasmozaiek. Bekijk dit artikel en laat je maar verrassen door het weer gelukte artikel van merelinwonderland.nl.Het is niet zomaar een plafondlamp, maar echt een heel ander exemplaar. Dit keer tegen alle regels in en echt niet ergens anders te krijgen. Een glasmozaiek plafonnière met grijs cement een verrassing bij het uitpakken en bij het branden valt je mond vanzelf open een echte eyecather in uw interieur.


De glasmozaiek plafonnieres zijn alweer een tijdje op de markt en dan moet je weer wat anders bedenken. De kleuren blijven leuk en de designs zijn al meerdere keren aangepast. Nu hebben wij het volgende bedacht, het was wel gedurfd, maar het resultaat mag er dan ook wel zijn. Misschien vinden mensen dit niks, maar wij vinden het mooier dan verwacht. Wij deden de doos open en haalden de piepschuinm mal er af. En echt het was een super plafonniere! Dit hadden wij niet verwacht, dit wordt de nieuwe trend. Eerst dachten wij, het moet een plafonniere zijn die zo min mogelijk moet opvallen met een witte voeg en transparante mozaiek stukjes erin verwerkt. Dan zie je de plafondlamp overdag zo min mogelijk en als het avond is, dan heb je een sprankelende lamp aan het plafond hangen. Nu willen we juist dat het een plafonniere in uw interieur wordt welke zowel overdag een eyecachter is waar echt je mond van open valt. Dit is niet iets wat je eerder gezien hebt en dan moet het nog avond worden. Namelijk in de avond is het gewoon zo'n super sfeervolle plafonniere die u van ons gewent bent. Kleurrijk en uniek dit is echt een aanvulling in ons lampen collectie. Deze lampen vindt u nergens ter wereld. Wij hebben dit zelf bedacht, dus u heeft echt iets unieks in huis.

Wat is er anders aan de plafondlamp?

De verschillen van de plafonniere die u bent gewend van merelinwonderland.nl zijn eigenlijk niet eens zo veel. Het principe is hetzelfde zoals een glasmozaiek plafonniere kleurrijk en in de gewenste kleurstelling leverbaar, maar het grote verschil zit in de kleur cement/voeg. Hieronder ziet u het verschil duidelijk.
Verschil met de oude en de nieuwe plafonnière 


Het cement of de voeg dat is eigenlijk wat het is. Het is eigenlijk hetzelfde als in de badkamer nieuwe tegels geplaats worden. Dan worden eerst de tegels geplakt en dan een gewenste voeg aangebracht en zo is het ook met een glasmozaiek plafondlamp. Even weer terug te komen naar het verschil tussen de plafonniereser is eigenlijk maar een verschil en dat is dat de voeg in plaats van wit nu grijs is. Waardoor er een totaal andere lamp gecreerd wordt. Het is een kleine aanpassing, maar erg duidelijk aanwezig.
 

Keuze in kleur van de lamp.

Wij hebben dit als proef besteld, dus er zijn nog niet alle kleuren leverbaar. Welke wel meteen leverbaar zijn, is de kleur transparant en een verrassende multicolour. De transparante vond ik zelf erg verrassend. De parelmoer achtige brokken glas aan de ziijkant, vind ik zelf echt super mooi overdag. Bekijk de closeup foto van de zijkant van de plafonniere.

Zijkant close up plafonniere grijs cement 

De verschillende kleurstellingen zijn de plafonnieres hieronder. Ik heb ze naast elkaar gezet, zodat u het verschil duidelijk kunt zien. Graag hoor ik waar de voorkeur van u naar uit gaat en als u leuke ideeen heeft met een bepaalde kleurstelling of een apart design, dan horen wij het graag. Als er een nieuw nog niet bestaand idee is, dan verzamelen wij alle inzendingen en kiezen de leukste uit. Deze laten wij dan uitwerken in India en de bedenker van dit idee krijgt de plafondlamp gratis thuis gestuurd van merelinwonderland.nl Heb wel geduld, want bij dit soort ideeen moet er een levertijd van ongeveer 12 weken gehanteerd worden. Maar dan is het resultaat er dan ook wel en u heeft een plafondlamp, die u echt als eerste heeft .

Mozaiek plafonnière met grijze voeg     Glasmozaiek plafondlamp met grijs cement

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden