Tafellampen in arabische stijl

Tafellampen in arabische stijl

Tafellampen als sfeerverlichting in arabische stijl en dan in goud, koper en wit dus voor elk ooster interieur geschikt als verlichting op tafel. Handgemaakt in India van metaal en heeft mooie sierlijke patronen welke sprookjesachtig doorschijnen op de muur en plafond. In een mooie ronde vorm compleet met stekker dus zo aan te sluiten en klaar voor gebruik.

Heeft u al mooie oosterse lampen gescoord voor aan het plafond en aan de wand, maar geniet u dagelijks zo erg van die mooie rustige uitstraling welke toch ook stoer is? Gelukkig kunt u deze hele serie doortrekken in uw huis door onze nieuwe collectie arabische tafellampen van metaal. Er is natuurlijk ook een mooie witte neutrale tafellamp en een gouden welke nu een van de favorieten is op het moment. Ook in de tijdschriften ziet u dat goud de kleur is van nu en hier slaat u dus zeker de plank niet mis. Ook zeker is er de koperkleur tafellamp omdat deze warm en gezellig blijft en ook makkelijk te combineren in thuis.

Gaatjes lampen voor op de tafel.

De maat is makkelijk om voor de meeste mensen in huis neer te zetten op het dressoir of op een andere kast. Er zit ook de mooie orientaalse vorm in met een punt aan de bovenkant. Hij wordt standaard geleverd met een doorschijnend electradraad en een aan en uit stekkertje. Nu alleen nog de juiste lamp en wattage erin kopen, maar vrees niet er kan gewoon een ledlampje in. Natuurlijk als u hem dicht bij de wand zet ziet u de patronen feller schijnen en heeft u een prachige sfeerverlichting in de hal of op tafel staan. Als je de ruimte hebt dan kunt u ook een tafellamp van filigrain op uw nachtkastje zetten. Ook in zilver is deze verkrijgbaar, zeer decoratief als u ook van robuust hout houdt als bijvoorbeeld basis materiaal voor de meubelen. Dan is juist een zilverkleurige metalen lamp heel mooi om erbij te matchen. Zeker als je houd van verandering in je interieur en je graag afhankelijk van je bui je kleuren kiest als woonaccessoires kies dan zeker voor de witte oosterse tafellamp. Hij blijft tijdloos en overdag is deze mooi eenvoudig en niet te schreeuwerig in huis. In de avond is het een zeer indrukwekkende lamp welke net zo sfeervol doorschijnt als dat u een gouden of koperen tafellamp van filigrain kiest. En nog een extra leuk item welke nieuw is, is dat we in elke kleur een bijpassend waxinelichtje hebben zodat u deze als het licht uit mag en u alleen nog in kaarslicht wilt zitten, kunt aanzetten met een kaarsje erin en kunt genieten. Of neem ze lekker mee naar buiten op tafel onder de veranda als sfeervolle tafelverlichting.

Koperen filigrain tafellamp         Zilveren oosterse filigrain tafellamp

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden