Wonder Rugs.

Wonder Rugs Blauw orientaals buitenkleed

Blauw orientaals buitenkleed

Blauw met bruin en creme kleuren is deze oriëntaalse print buitenkleed gemaakt in mooi en luxe uitstraling voor in de tuin.
€34,95
Meer informatie
Wonder Rugs Blauw groot buitenkleed

Blauw groot buitenkleed

Blauw groot magisch buitenkleed van plastic in meerdere kleuren blauw in een werkelijk sprookjesachtig patroon om uw buitenverblijf mee te decoreren.
€69,95
Meer informatie
Wonder Rugs Extra dik en zwaar buitenkleed

Extra dik en zwaar buitenkleed

Extra dik en zwaar buitenkleed in grafische patronen in bruin met taupe gecombineerd en gemaakt van plastic voor in de tuin of terras.
€69,95
Meer informatie
Wonder Rugs Rond buitenkleed

Rond buitenkleed

Rond zwart wit buitenkleed in hippy stijl gave patronen om buiten in de tuin op te vrolijken. In een grote afmeting van wel 180 cm doorsnee.
€44,95
Meer informatie
Wonder Rugs Egyptisch buitenkleed

Egyptisch buitenkleed

Egyptisch buiten tapijt in vrolijke kleuren en een mooi design met grafische vormen in de kleuren rood geel en blauw mooi voor tuin en terras
€39,95
Meer informatie
Wonder Rugs Taupe grijs buitenkleed

Taupe grijs buitenkleed

Een taupe kleur met grijs gemengd buitenkleed met een sierlijk oosterse tegels patroon voor een chique uitstraling in uw tuin.
€24,95
Meer informatie
Wonder Rugs Buitenkleed grijs design

Buitenkleed grijs design

Buitenkleed met ronde blaadjes vormen erin in grijs en witte kleuren in moderne print, dubbelzijdig te gebruiken in de tuin of terras.
€49,95
Meer informatie
Wonder Rugs Tuintapijt Indian style

Tuintapijt Indian style

Tuintapijt indian style in warme kleuren bruin, blauw en en saffraan geel in stoer design.
€44,95
Meer informatie
Wonder Rugs Luxe tuintapijt

Luxe tuintapijt

Luxe tuintapijt groen met goud in een design alsof het een echt vloerkleed is, maar dan nu van plastic voor in de tuin neer te leggen.
€69,95
Meer informatie
Wonder Rugs Buitencarpet zwart wit

Buitencarpet zwart wit

Buitencarpet in zwart wit trip trap design voor de moderne tuin als vloerkleed mee te decoreren.
€69,95
Meer informatie
Wonder Rugs Kleurrijk tuincarpet

Kleurrijk tuincarpet

Kleurrijk tuincarnet voor buiten Soukh in rood, blauw en geel kleuren erin verwerkt in een heel mooi egyptisch patroon.
€69,95
Meer informatie
Wonder Rugs Perzisch buitenkleed

Perzisch buitenkleed

Perzisch buitenkleed in prachtige kleurencombinatie turquoise met wit en goudkleurige plastic strengen gevlochten in een sierlijk patroon.
€69,95
Meer informatie

Een Wonder Rug buitenkleed is een item wat je niet meer kunt missen in de tuin of terras. Alle kleuren zijn te bestellen en van standaard tot zeer hoge kwaliteit kleden zijn in het assortiment. Of u nu een modern terras heeft en houdt van grafische designs of u meer uw tuin wilt aankleden met een tuinkleed in orientaals uiterlijk. Zelfs voor de picknick is er een rond plastic buitenkleed met oosterse sfeer en zoals alle kleden van Wonderrugs, zijn deze makkelijk op re rollen of op te vouwen en zo weer op te bergen of lekker mee te nemen naar gewenste locatie. Een kunststof tapijt weegt maar 1 tot 3 kilo en zelfs de hele grote formaten voor mee naar de camping zijn makkelijk op te vouwen. Schoonmaken doe je zeer eenvoudig met water en zeep. De Wonderrugs zijn eenvoudig online te bestellen bij merelinwonderland.nl of u kunt uw eigen kleed voor de tuin uitzoeken in de showroom in Velserbroek welke elke zaterdag geopend is van 10 tot 13:00 aan de Kleermakerstraat 8.