Tip! Neem een (glas) kralengordijn.

Tip! Neem een (glas) kralengordijn.

Neem een kralengordijn voor in de keuken in het blauw tegen de vliegen of transparant glazen vliegengordijn voor elk interieur. Praktisch en een mooi sierraad voor in uw woning voor het gehele jaar door. Makkelijk te bevestigen zonder klusjesman en in elke kleur en maat te bestellen.

Deuren, wat een onhandige dingen zijn het toch als het zomer is en je in en uit loopt naar je tuin of balkon. Maar je moet de deur toch dicht doen, want anders komen die vervelende vliegen lekker in de keuken snoepen. Gelukkig is dat nu niet meer nodig, want de glaskralen gordijnen zijn helemaal hip nu! Standaard in de maat 90 cm breed zoals de meeste deuren in huis zijn. Daarbij worden en 40 strengen van 2 meter lang bij geleverd waarbij aan de onderkant een gouden belletje hangt en aan de bovenkant een ringetje. Bij elk gordijn zit een ophangsysteem en geen paniek, want hierbij hoef je de klusjesman niet in te schakelen hoor. Er zitten 40 haakjes aan waaraan je elke streng op kan hangen en aan de 2 buitenzijdes van de metalen stang zitten er de ophangbeugeltjes dus u heeft maar 2 gaatjes nodig boven de deur. Ophangen kost maar 5 minuten en u bent zomerproof. Ook een leuke tip is dat de blauwe gordijnen vliegen tegenhoud, zo zeggen ze in Johdpur in India. En nee hoor u hoeft hem niet alleen in de zomer op te hangen, want de kralen zijn echt van glas en het hele jaar door is het eigenlijk gewoon een sierrraad voor uw huis. Vooral als de zon erop schijnt dan zijn het net kleine diamantjes die schitteren in de zon. U kunt bij elke kleur een bijpassende embrasse kopen zodat u het gordijn 1 of 2 kanten ophoud. Zo hoeft u er niet steeds doorheen te lopen, maar blijft hij wel gewoon hangen. Het geluid is ook mooi van echte glaskralen met gouden belletjes.

Elke glaskraal is helder van kleur.


De gordijnen zijn er in het rood, blauw, transparant, zwart-wit en multi colour, deze laatste is erg geliefd en vrolijk omdat elke kleur erin vertegenwoordigd wordt. De transparante is het meest neutraal en kan makkelijk gecombineerd worden met alle andere kleuren. De zwart wit is een hele mooie combinatie voor als u in het rijke bezit bent van zo'n mooie ouderwetse keuken met granieten vloer. Heel stijlvol en chique staat dit bij elkaar. Ook het blauwe gordijn is een geliefde kleur vooral lekker fris voor in de zomer, dat komt omdat het ook niet 1 kleur blauw is, maar ook met turquoise glazen kralen gecombineerd is. Dit maakt het speels en een fris uiterlijk in de keuken en zoals al vermeld was hierboven geloven ze in India dat vliegen hier niet van gecharmeerd zijn. Zoekt u juist meer kleur in huis en mag het allemaal wat vrolijker, dan is het multi colour kralengordijn helemaal geweldig. Alle kleuren van de regenboog zitten erin en elke kraal heeft een andere vorm en maat zodat het een speels geheel is bij u thuis. Ook een handige tip als u een anders maat zoekt, dan wordt uw eigen gordijn op maat in India gemaakt en komt deze mee in de container naar Nederland. ALs u 2 maanden maximaal geduld heeft kunt u hier weer jaren van genieten. Hoe u het glaskralen gordijn binnen krijgt is helemaal compleet inclusief ophangbeugel in dit filmpje hieronder ziet u het kralen gordijn zoals u het thuis gestuurd krijgt  en het uit pakken met alle onderdelen.

Reacties

 1. Merel Wageningen Merel Wageningen

  Goedemiddag, We hebben met een zending meer problemen van uitzakkers gehoord. Heel vervelend maar we gaan dit natuurlijk oplossen. Als u mij een mail stuurt via info@merelinwonderland.nl dan zorgen wij ervoor dat het goed komt. vr, gr Merel van Wageningen

 2. Jan Noordam Jan Noordam

  Geachte heer/mevrouw,
  In mei van dit jaar kochten wij bij u het multicoloured kralengordijn met 40 strengen. Wij zijn hier erg blij mee en het staat ook erg leuk. Alleen! in deze nog geen drie maanden zijn inmiddels 7 á 8 stregen uitgezakt en zeker 5 tot 7 centimeter langer geworden zodat nu aan de bovenkant van de strengen een kraalloos deel ontstaat. Wij vinden dit erg jammer en vragen ons af of hieraan iets te doen is.

  Graag uw reactie hierop,


  Met vriendelijke groeten,

  Fam . Noordam
  te Leiden

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden