Super groot buitenkleed of tuinkleed

Super groot buitenkleed of tuinkleed

Nu ook een super groot buitenkleed bij merelinwonderland.nl niet meer alleen de normale formaten zoals u van ons gewend bent, maar nu ook super grote tuinkleden. In veel verschillende kleuren dit jaar en in dit artikel vertel ik wat over dit mooie plastic vloerkleed welke uitermate geschikt is voor een aanvulling in uw tuin of op uw terras en voor vele andere doeleindes kunt gebruiken.

Eindelijk echt een groot buitenkleed en dan bedoel ik echt groot namelijk een afmeting van wel 360 x 270 cm. Een super aanvulling voor uw tuin en of terras en in een keer kleur en sfeer brengen in uw tuin. Het leuke van een groot vloerkleed van plastic is dat het aan 2 kanten gebruikt kan worden, zodat u niet snel uitgekeken raakt op het kleed. Het buitenkleed kan natuurlijk bij een terras of tuin neergelegd worden, maar wat ook super handig en makkelijk is en wat ook vaak gedaan wordt, is het vloerkleed menemen naar de camping. Dan wordt het als speelmat gebruikt voor de tent voor de kinderen  of voor bij de caravan. Zo is er meteen de juiste sfeer en de kinderen hebben een heerlijke speelruimte.

Voordelen van een groot formaat buitenkleed.

Het voordeel van een groot tuinkleed is dat het op verschillende manieren gebruikt kan worden. Zo hoeft u niet het hele kleed uit te vouwen, zodat u meteen een kleiner vloerkleed heeft. Het is aan 2 kanten te gebruiken, dus 2 totaal verschillende sferen. Het makkelijke is ook dat het opvouwbaar is waardoor u het bijna overal mee naartoe kan nemen. Hieronder ziet u een afbeelding van een opgevouwen tuinkleed van 360 x 270 cm. Het is bijna niet te geloven dat zo'n groot buiten kleed zo klein op te vouwen is. 
Opgevouwen groot buitenkleed 

Kleuren van de tuinkleden.

Er zijn 3 verschillende kleuren in deze maat leverbaar, dat zijn groen met geel, een groot kleed in de kleur bruin en blauw en als laatste kleur groen multicolour. Hieronder een paar voorbeelden van de buitenkleden.

Kleur buitenkleed groen geel     kleur tuinkleed multi colour en groen     Kleur plastic vloerkleed blauw bruin

De herkomst van de grote kleden.

De grote buitenkleden komen en zijn met de hand vervaardigd in en uit India en daarom kan de maat altijd iets afwijken. Dat heeft natuurlijk ook zijn charmes maar daardoor is er niet een hetzelfde. 
Ook de orientaalse patronen zijn een echte sfeermaker in de tuin, het is direct een stuk gezelliger zoals de oosterse sfeer geeft.
Buitenkleed 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden