Oosterse vloerkleden van plastic voor in de tuin

Oosterse vloerkleden van plastic voor in de tuin

Oosterse vloerkleden van plastic als buitenkleed voor in de tuin of op het terras, heerlijk voor een woonkamer buiten te maken in arabische stijl met de sierlijke prints erin en natuurlijk in vrolijke kleuren of in royal gouden kleuren. Niet allen de achtertuin maar ook het saaie balkon is eindelijk aan de beut het balkonkleed geeft meteen een super sfeer dus niet meer het nep gras en het beton is zicht maar vrolijke en kleurrijke kunststof kleden.

Sfeerimpressie buiten vloerkleden

Net een nieuwe woning en zit al het geld al in uw interieur, maar wilt u ook zo graag deze zomer al buiten gezellig maken? Geen probleem! Tover uw tuin of terras om in een mediterraanse stijl of in een arabische sfeervolle buitenverblijf met een plastic vloerkleed. Nee dan niet zo'n kleed met van die streepjes die je moeder vroeger al meenam naar het strand, maar oosterse prints erop in goud en turquoise. Of ga voor de design look in zwart wit welke neutraal is en erg chique voor bij uw steigerhouten loungeset. Zo geniet je heerlijk buiten van uw buitenverblijf.

Oosters turquoise buitenkleed    Rood oosters buiten vloerkleed   Grijs oosters plastic vloerkleed    Saffraan kleurig buiten vloerkleed

Maten van oosterse buitenkleden.

Een plastic kleed is er al vanaf 32,50 en dan heeft u een 120 x 180 cm rechthoekig kleed. Ook is de maat 180 x 270 cm erg populair omdat deze maat bij de meeste tuinen goed past. Dan kan er een mooi kleed onder de bank gezet worden, wat bij de kleinere maat weer goed kan met een bistroset. Ook vindt je vaak bij de wat oudere huizen van die tuinen waarin je kan verdwalen door de struiken en bomen en dan opeens een kaal plekje vindt waar het eerste zonnetje van de dag zijn kop opsteekt. Dan staat er een stoeltje waar je oma of opa heerlijk het eerste kopje koffie van de dag drinkt en van de tuin geniet. Verras nou eens voor vaderdag of moederdag je moeder of vader met precies op dat plekje een sfeervol rond buitenkleed neer te leggen. Een soort geheim plekje wat helemaal niet veel ruimte hoeft te zijn maar een simpel 180 cm doorsnee kleed neer kan leggen.
Buiten vloerkleden 180x120cm    150x210 cm buitenkleden    180 x 270 cm buiten vloerkleden    270 x 360 cm buitenkleden


Lopers en balkon kleden in oosterse stijl.

Ook een super leuk idee is om de plastic kleden neer te leggen als decoratie voor een bruiloft. Fantastisch om als u het lekker buiten kunt vieren om bij de tafeltjes een kleed in de kleur van de bruiloft neerlegd. Bijvoorbeeld lichtroze met wit wat erg chique staat bij wit en roze rozen, of wordt het een bruiloft op stand en in loungestijl ga dan voor de grafische stijl en dan in zwart en wit. Er zijn ook lopertjes van plastic in oosterse stijl welke je leuk kunt neerleggen om naar je aanstaande te lopen. Regent het die dag? Geen probleem want ze zijn van plastic dus daar kunnen ze gewoon tegen. Ook is het balkon bij ons aan de beut ook hier is een bijpassend buitenkleed te krijgen het wel bekende balkonkleed precies het zelfde idee als in de tuin allen is er dan een smalle loper van gemaakt en ook voor de gene die daar intresse in heeft in mooie oosterse patronen.

Balkon kleed in oosterse stijl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden