Ook in de winter een buitenkleed

Ook in de winter een buitenkleed

Een buitenkleed is niet alleen voor buiten al doet de naam wat anders zeggen.De plastic vloerkleden zijn buiten een uitkomst voor een vrolijke sfeer te creëren, maar de vloerkleden zijn ook leuk voor in huis zoals de kinderkamer met veel vrolijke kleuren en patronen, maar ook in de keuken komen de kleden goed uit om de sfeer wat op te pimpen. Dit kan niet met bijvoorbeeld een jute of katoen kleed, omdat het simpelweg niet meer schoon te krijgen is. Ideaal met een kunststof kleed, want dit is geen probleem. Het is simpel te reinigen en met een beetje water en zeep is het kleedje weer schoon, dus laat u inspireren door dit artikel.

Een plastic buitenkleed leuk voor in de zomer in de tuin denk je dan als eerste aan, maar nee hoor ook in de herfst en in de winter kan een buiten vloerkleed voor vele doeleinden gebruikt worden. De kleden zijn in vele kleuren te bestellen en in vele maten en vormen. Ook in de gezellige oosterse sfeer of juist in de strakke moderne sfeer zijn de buitenkleden gemaakt, dus voor iedereen is er wat wat leuks.

Een buitenkleed ook leuk voor binnen.

Buitenkleed in de keukenNiet alleen voor in de zomer in de tuin zijn ze leuk om neer te leggen, maar denk eens aan bijvoorbeeld hoe leuk dit zou staan in de kinderkamer in roze of blauwe kleuren. Of voor onder de schommelstoel waar de baby zijn flesje in krijgt een rond grijs wit buitenkleed. Als je knoeit geen probleem. Juist omdat het plastic is is dit een ideaal vloerkleed om ook bijvoorbeeld onder je eettafel te leggen. Geen probleem dus ook bij een kinderpartijtje waarbij iedereen zijn eigen peperkoekhuisje mag decoreren. Je maakt het plastic zo weer schoon met water en klaar is kees. Geen probleem, want niet alleen is het kleed er in 180 x 270 cm , maar ook in 270 x 360 cm voor extra grote partijtjes en in de zomer neem je hem lekker weer mee. Of misschien trek je er in herfst ook wel vaak op uit in de caravan. Een balkonkleedje is dan ook decoratief om neer te leggen op de vloer zodat het was huiselijker aanvoelt ook in de boot kunt u een loper model makkelijk kwijt. Dan kunt u kiezen uit een kleed van 180 cm lang of zelfs 270 cm lang.

Een plastic lounge voerkleed voor de 4 voeters.

Veel mensen gaan door het leven met en trouwe viervoeter de hond en deze moet natuurlijk ook mee overal naartoe. Dan is een buitenkleed van plastic ook ideaal om achterin de auto te leggen zodat de hond daar lekker zacht op kan liggen. Een eigen huiskamertje zo achterin de auto en het staat nog gezellig ook! Dan krijg je ook niet overal haren in de auto natuurlijk. Er zijn helaas ook heel wat mensen allergisch voor stoffen en zo ook vele kinderen wat natuurlijk erg vervelend is. Maar ook deze kinderen willen graag een gezellig kleedje in hun slaapkamer hebben en dan het liefst in bonte kleuren. Daar zijn ook de buiten vloerkleden erg geschikt voor, dus ga voor een rood knal kleed of een roze met witte bloemen erg leuk voor de kinderkamer en lekker vrolijk. Ook zijn de kleden aan twee kanten te gebruiken dus u kunt kiezen welke kant de kids het liefste zien en anders draai je hem gewoon eens om. Geen probleem met de allergie en toch een gezellig kleedje. Ook kan dan een loper van plastic leuk bij het bed aan het voeteneinde staan. Zo zie je dus dat de plastic vloerkleden het hele jaar door gebruikt kunnen worden als kleurrijke decoratie!

hond loungen op plastic buitenvloerkleed

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden