Matraskussen voor op de tuinbank of palletbank

Matraskussen voor op de tuinbank of palletbank

Kleurrijk matraskussen voor op de tuinbank zoals in het blauw of grijze tinten van patchwork gemaakt. Niet alleen die kleuren, maar ook de wel bekende kleurrijke kussens zoals paars multi colour en groen. Eigenlijk te veel om op te noemen en de matraskussens zijn goed voor op te zitten op een houtenbank of een bank gemaakt van pallets wat nu erg populair is. De tuin is een onderdeel geworden van ons huis, dus de interieur kleur en of stijl kunt u doortrekken naar buiten. Het kleed op het terras en de kussens voor op de tuinbank in een geheel, bekijk dit blog en maak ook een kleurrijke houten bank.

Loungebank in de tuin met martaskussen en sierkussen
Je kent het wel tegenwoordig die plaatjes op facebook van vrienden en familie die trots hun eigen gemaakte palletbank showen helemaal gemaakt van pallets, dus het kost niet zoveel en heel handig hoef je ook niet te zijn. Dat is fijn, want dan heb je wat extra's over voor mooie matraskussens aan te schaffen zodat je lekker zacht kunt zitten. Meestal is de bank gemaakt voor vierkante loungekussens van 45 cm of van 60 cm. Dus kies en meet hoeveel je er nodig hebt zodat het zitvlak gevuld is en bestel ze gewoon online zodat je de volgende dag al heerlijk kunt genieten.

Grijs patchwork kussen     Blauw turquoise sierkussen    Blauw turquoise loungekussen     Grijs loungebank kussen

Style en kleuren en stoffen.

Natuurlijk zijn de kussens geheel in de gezellige indiase stijl compleet handgemaakt van katoen en oude sari's met daarop mooie glimmertjes in het stof en bonte kleuren bloemen. Ibiza stijl buitenMeestal zie je kussens in neutrale kleur zoals zwart of grijs en nergens vind je leuke matraskussens in kleuren van patchwork stoffen, daarom dachten wij dat dit ook wel een keer leuk is en helemaal voor de personen die zo houden van de ibiza style met zijn bonte kleuren. Ze zijn 10 cm hoog dus comfortabel om op te loungen en elk is uniek van kleur alleen de basiskleur is grijs of turquoise/blauw. Ook zijn er dan sierkussens in 40 cm vierkant bijpassend in grijs of turquoise zodat u ook in de rug een steuntje heeft en het staat natuurlijk mooi kleurrijk bij elkaar. Zo tovert u in een keer een basis houten bank om in een gezellige loungebank vol met vrolijke kleuren om lekker met vrienden of lekker met je gezin te genieten van de zomer. Uiteindelijk is de bank toch van gebruikt hout en kunnen er ook splinters vanaf komen, dus een lekker dik kussen is zeker verstandig om er neer te leggen.Let wel op dat je de kussens naar binnen haalt als het gaat regenen want ze zijn van katoen en dus niet regenbestendig. En je wilt natuurlijk wel dat de kussens mooi blijven voor het jaar erop. Natuurlijk kan katoen wel verkleuren door de zon, dus houd daar rekening mee, maar misschien heb je thuis wel een stoel zodat je de matraskussens ook binnen kunt gebruiken of lekker op de grond kunt leggen. Ook de huisdieren vinden de kussens voor de palletbank heerlijk om op te liggen zodat u het beste een kussen extra kunt kopen voor uw geliefde huisdier.

Bekijk de loungebank kussens

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden