Kleurrijke poef voor buiten.

  • Geplaatst op
  • Door Merel in wonderland
  • 0
Kleurrijke poef voor buiten.

zomer in de tuin met kleurrijke spullen zoals een gezellige gekleurde poef voor buiten maar er is meer bij merelinwonderland.nl deze zomer zijn er ook weer buitenkleden en dan niet allleen uit India maar ook uit snelgal mooie felle kleuren uit verschillende landen geeft eigelijk al een zomers gevoel of meer een vakantie gevoel bekijk dit artikel en laat je inspireren

Op zoek naar een kleurrijke tuin en dan heb ik het niet over mooie bloemen maar echt wat kleur aanbrengen op het terras. Met een leuk buitenkleed van gevlochten kunststof van echt alle bedenkbare kleuren en maten en dan nog een leuke print erop om de sfeer helemaal af te maken. Maar dat is waaarschijnlijk niet alles wat nodig is om een kleurrijke tuin te creeeren. U kunt natuurlijk een mooi kralengordijn in de deuropening hangen met mooie glaskralen met een bijpassende kleur, of juist een kleur die mooi bij het buiten kleed past. Om een mooie zomer te hebben hoeft het niet per se mooi weer te zijn. Het is natuurlijk wel het lekkerste als de zon schijnt, maar als de zon niet schijnt dan moet je de gezelligheid maar kopen. Een mooi terras in de tuin met leuke gezellige kleuren door middel van de accessoires, is niet echt moeilijk te creeren. Maak het alleen niet te druk en stem de kleuren goed op elkaar af. Pas de materialen goed bij elkaar, zo is er ook een nieuwe poef voor buiten in verschillende kleuren die erg leuk bij de buitenkleden passen. Het materiaal lijkt heel veel op elkaar, daardoor is het al gelijk een bijpassend produkt ook al is de kleur fel. Doordat het een materiaal is welke ook in het vloerkleed terug komt, geeft het weer wat rust.

Tuin accessoires in kleur.

De kleuren van de zomerse artikelen zijn vaak felle kleurrijke en super vrolijke kleuren. Gelukkig maar, want als de zon niet schijnt dan schijnt de tuin nog. Een gezellige sfeer ook zonder de zon is zeker te realiseren. De kleuren van de matraskussens die wel in de regen naar binnengehaald moeten worden, zijn van patchwork gemaakt . Dat wil zeggen van kleine gerecycled stukjes stof en weer in leuke vrolijke kleuren bij de matraskussen. Er zijn ook bijpassende sierkussentjes in dezelfde stof verkrijgbaar. Zo breng je al snel heel wat kleur in de tuin.
Poef voor in de tuin   Poef voor buiten 

Niet alleen een poef voor buiten.

Zoals u heeft gelezen is er niet alleen een poef voor buiten en daarom zet ik alles even op een rijtje voor u, hoe u makkelijk een kleurrijke tuin kunt creeren door middel van de kleine maar kleurrijk tuin acccessoires neer te zetten. Een buitenkleed voor de basis is een eyecathcer in de tuin. Met een gezellige felle kleur op de grond en dan een echt glaskralengordijn, dus niet zo'n ikea plastic gordijn waar na 2 weken de helft van af ligt. Maak het sfeertje af met leuke patchwork sierkussentjes en mocht het nodig zijn ook mooie matraskussens die bijpassend zijn. Om het dan af te maken een leuke en bijpassende poef voor buiten in de tuin of terras.Gemaakt van kwaliteit gevlochten kunststof met oosterse patronen, dan bent u gegarandeerd van een kleurrijke en sfeervolle zomer. 
buitenkleed 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden