Gezellige lampjes /sfeerverlichting voor buiten

Gezellige lampjes /sfeerverlichting voor buiten

Tuinverlichting, leuk maar al snel een hoop werk om een beetje sfeer te maken in de tuin. Draden aanleggen en wat daar allemaal bij komt kijken. Nu al moe bij de gedachten? Ik wel en ieder geval zijn de led buiten lampjes de oplossing. Sfeerverlichting voor buiten in de tuin van merelinwonderland.nl, staat garant voor kleurrijk en gezelligheid buiten. Laat u verrassen van de leuke en veilige oplossingen die deze lampen brengen.

LED lampjes in de tuin, dat is nou niet echt gezellig als je het zo zegt. Het is al snel zo'n fel licht, een soort tl licht en dan ook nog niet dimbaar. Hele ongezellige verlichting, dat was het in mijn gedachten in ieder geval. Maar dat veranderde al snel toen ik deze kleurrijke lampjes voor buiten zag, overdag een gebreid lampenkapje (zo lijkt het) die in de boom hangt. En dan in leuke frisse kleurtjes, met een tikkeltje brocant. Het kapje van het buiten lampje is van plastic, wat je niet zou zeggen als je hem ziet hangen in de boom of onder een parasol. Want dan is het net een gebreid lampen kapje en dat is dan ook het leuke overdag aan dit lampje. Het is niet alleen een leuke buiten lamp voor overdag natuurlijk, want een lamp is natuurlijk om te schijnen. Ook hier overtreft de LED lamp mijn gedachten weer. Het lampen kapje dimt het ledlampje zodanig, dat het een waar sfeerverlichting voor buiten is. Hieronder wat foto's van de verschillende buitenlampen met brocante lampen kapjes.

Buiten lampjes in brocante stijl

De plastic lampenkapjes voor buiten.

De lampenkapjes zijjn van plastic, dat heeft u kunnen lezen hierboven. Het klinkt misschien wat sfeerloos, net zoals de LED verlichting. Maar door het gebreide patroon in combinatie met de leuke kleuren die de lampjes hebben, is het toch een volwaardige sfeermaker in de tuin. Daarbij zijn er vele voordelen van een kunststof lampenkap. Zo kan het eigenlijk tegen alle weersomstandigheden, zoals regen en sneeuw. Ook tegen wind natuurlijk, maar dat is misschien niet echt handig. Het lampenkapje zal wel heel blijven, allleen zal hij wel wegwaaien, dus dat even binnen halen.

 

Het LED lampje in de buiten lamp.

Het ledlampje in de buitenlamp werkt op batterijen en is dimbaar. Het heeft 2 standen, drukt u een keer op het on knopje, dan staat het lampje op zijn felste licht aan. Drukt u 2 keer op het knopje, dan wordt hij gedimt. Het is misschien vreemd dat het buiten lampje op batterijen werkt, of eigenlijk op 1 batterij werkt. Handig daarvan is dat u geen stroompunten nodig heeft, dus u hoeft niet in de weer met een schep om alle draden in de grond weg te werken. Of zelfs een elektriciën in te huren. Voor een beetje sfeerverlichting in de tuin hoeft u dus alleen maar met de metalen clip, het lampje ergens aan te hangen. Zoek gewoon een leuke plaats uit waar u wel wat verlichting kunt gebruiken en ophangen.

 

Voordelen van de brocante tuin verlichting.

Alle voordelen van de buiten verlichting even allemaal op een rijtje .
  • Geen stroompunten nodig.
  • Weersbestendigd.
  • Vele kleuren
  • LED lampjes, dus zuinig.
  • Handig ophangkoord met clip.
In een paar woorden is het (Gezellig, kleurrijk en handig) te noemen, de enige echte sfeerverlichting voor buiten in de tuin.
                              Buiten lampjes met plastic brocante stijl lampenkapjes


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden