Gezellig buiten loungen op een steigerhouten bank, poef en kussens.

Gezellig buiten loungen op een steigerhouten bank, poef en kussens.

Ook ontzettende zin om buiten in de tuin te loungen? Heerlijk loungen op je eigen gemaakte steigerhouten bank? Wij wel, en verderop in dit artikel zet ik het een en ander op een rijtje om het buiten zoveel en gezellig mogelijk van de zomer te genieten. In de tuin op een kussen of op een poef lekker loungen en van de zomer genieten. Bij merelinwonderland vind je lounge kussens, maar ook hele kleurrijke poefen voor buiten, laat je inspireren door onze tuinaccessoires.

Het zonnetje laat zich weer steeds vaker zien, maar het is nog wel erg koud buiten hoor. Toch zodra het even kan, zitten wij graag weer buiten in het zonnetje. En dan het liefst met vrienden of familie en dan lekkere dingen erbij zoals hapjes en of een wijntje. Daar heb je dus wel de ruimte voor nodig, ook voor de loungbank die helemaal onder de bladeren zit moet weer schoongemaakt worden. Heeft u nog geen lounge bank, dan staat deze vast op uw verlanglijstje, want bijna iedereen heeft al zo'n gezellige plofbank in de tuin staan. Dan kun je na je werk lekker op neerploffen en onderuit zakken met een lekker wijntje. De meeste mensen hebben een steigerhouten loungebank laten maken met van dat ruwe hout. Lekker grof en het maakt niet uit of er een vlekje op komt, dat maakt het eigenlijk alleen maar mooier. Het leuke van een groffe bank in de tuin is, dat als er een leuk kleurrijk kussen op neergelegd wordt, het stoere uiterlijk nog blijft van de bank maar er meteen een super zomerse sfeer ontstaat. Met een paar leuke accenten met mooie kleuren doet echt wonderen. Leuke matraskussens van patchwork stoffen, dat zijn verschillende stukjes stof aan elkaar gezet wat voor een speelse sfeer zorgt. Bij merelinwonderland.nl bieden we de matraskussens aan in verschillende maten en kleuren. Ook zijn er bijpassende sierkussentjes, deze zijn in dezelfde kleurstelling.

Roze lounge kussens
Roze kleurrijke kussens.
Paarse Ibiza stijl lounge kussens
Paars lounge matraskussens.
Oranje patchwork kussens
Oranje patchwork matraskussens en ibiza stijl in het oranje.
Blauwe lounge kussens
Blauwe matraskussens en sierkussens.
Kleurrijke sierkussens
Ga voor de kleurrijke sierkussens.

   Lounge kussens voor de tuin

Lekker loungen in de tuin op een steigerhouten bank.

Buitentapijt? dus een vloerkleed voor buiten, ja dat is wat ik bedoel. Dat is een kleurijk buitenkleed welke makkelijk is schoon te maken en die in verschillende kleuren leverbaar is. Voor de lounge bank neerleggen in combinatie met de patchwork kussens en daar in de tuin zomerproof maken. Of toch nog niet? ik vergeet bijna de poef voor in de tuin,  makkelijk maar ook zeker sfeervol te noemen. Dit is eigenlijk hetzelfde als het buitenkleed, maar dan een poef met vulling die makkelijk neer te zetten is als er visite komt. Een gezellige poef waar je lekker op kan loungen in de buitenlucht.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden