Maak je tuinbank compleet met matras kussens en sierkussentjes

Maak je tuinbank compleet met matras kussens en sierkussentjes

Set matraskussens met bijpassende sierkussens voor de tuinbank. Een chique set kussens die uniek en kleurrijk het hele seizoen in de tuin de sfeer maken. Merel in wonderland heeft verschillende maten kussens en ontelbaar veel kleuren, dus in een handomdraai een sfeervolle tuin! Het leuke van de zitkussens is dat er bij elke set bijpassende sierkussentjes zijn zodat de houten bank uitnodigend oogt en natuurlijk lekker zit.

Matraskussens op de tuinbank zijn mooi en lekker dik gevuld, dus gegarandeerd lekker zitten en niet voor 10 minuten, maar gewoon de hele avond met natuurlijk een lekkere versnapering. De zitkussens zijn zo'n 10 cm dik en geven voldoende comfort. Ze zitten niet alleen lekker, maar brengen echt een sfeer mee in de tuin door de felle kleurrijke kleuren die de handgemaakte kussens hebben. Jazeker je leest het goed het zijn stuk voor stuk kunstwerkjes welke in India met de hand gemaakt zijn. De een heeft kraaltjes erop geborduurd en de andere weer glitters of weer een ander stukje patchwork. De matras kussens zijn er zoals gezegd in vele kleuren en in de 2 gangbare maten 45 cm en 60 cm, ideaal voor de zo geliefde hoekbanken die je ook handig zelf kunt maken als je een beetje handig bent. Hieronder een paar voorbeelden.

Blauw dik patchwork matraskussen  Chique grijs matraskussen voor tuinbank  Kleurrijk dik zitkussen  Diverse matraskussens in verschillende kleuren

Kleurrijke oosterse matraskussens voor op de tuinbank.

De kussens zijn leuk en mooi op de foto maar u wilt vast wel zien hoe het kan staan op een houten bank in de tuin en heel begrijpelijk, dus daarom deze sfeer foto's hieronder. Het is nog wel iets gezelliger gemaakt door het buitenkeed dit geeft volgens mij nog net even iets meer sfeer zodat het een echte buiten woonkamer wordt. Maar bekijk de sfeervolle afbeeldingen hieronder rustig en oordeel zelf.

Kleurrijke matras kussens op houten tuinbanken in verschillende maten en kleuren

Zomaar wat mogelijkheden met kleurrijke matraskussens

chique tuinbank kussens

Ga voor de echte chique tuinbankkussens zoals hierboven van patchwork met embroidery.

Bijpassende sierkussentjes.

De kussentjes die in de (hierboven) sfeer foto te zien zijn, zijn de bijpassende kussentjes welke te combineren zijn met de vierkante matraskussens. Deze zijn net zo kleurrijk als de matraskussens en in principe dezelfde stijl en dus daarom bijpassend. Elke kleur heeft een kussentje dat overeenkomt ook zitten deze patchwork sierkussens bij een actieset kussens voor de tuinbank. Hieronder de voorbeelden van de sierkussentjes.

Blauw patchwork sierkussen  Oranje uniek sierkussentje  Oker geel sierkussentje met glitters  Diverse bijpassende sierkussentjes

Complete set kussens voor de hele tuinbank.

U heeft zelf in de tuin een grote houten bank staan en deze wilt u natuurlijk voorzien van overheerlijke stevige luxe kussens en dit is vaak nog een hele klus en brengt vaak hoge kosten met zich mee. Daarom is er nu een complete set kussens speciaal geselecteerd voor u. Dit wil zeggen dat u de tuinbank in een keer vol heeft liggen met matraskussens en sierkussentjes (bijpassend natuurlijk) voor 1 mooie prijs. Hieronder de verkrijgbare sets in een handige schets.

Tuin bank martaskussen set

Hierboven de set van de matraskussen van 60x60 cm dus drie naast elkaar komt uit op 180cm.

De matraskussens van 60 cm zijn hier opgesteld als een L vorm met gelijke delen, dus als voorbeeld 180 bij 180 cm Maar het kan natuurlijk naar eigen invulling neergelegd worden. Hieronder een voorbeeld van de kleinere  maat 45 cm zitkussens .

45 cm zitkussens voor houten bank voordeel set

De kleinere variant matraskussen als voorbeeld met gelijke delen en kan naar eigen invulling neergelegd worden.

De set van de zitkussens van de maat 45x45cm is net zoals de grotere maat makkelijk neer te leggen. Naar eigen keuze goed opmeten hoeveel delen je op de bank kwijt kan en of je uit komt met een voordeel set kussens. Natuurlijk ben je nog niet gelijk klaar met een matraskussen set, want de rug wilt ook wat en de sierkussentjes moeten er ook nog bij. Daar is ook aan gedacht en hierbij de complete sets matraskussens en sierkussens en rugleuning kussens.

Matras kussens voordeel set voor tuin bank set matraskussens voor op houten tuinbank 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden