Buitenkleed leuk idee voor buiten.

Buitenkleed leuk idee voor buiten.

Buiten de oosterse kleurrijke sfeer brengen met een buitenkleed in vele maten en patronen.Ideaal voor buiten als verlenging van uw interieur. Echt een super idee deze tuintapijten in vele kleuren en maten, nu ook uit Ghana nog kleurrijker dan de kleden uit India bij merelinwonderland.n.l Er zitten wel wat verschillen in de kleden. In dit artikel beschrijf ik dit leuke idee voor in de tuin en een paar verschillen van de kleden.

Een leuk idee voor buiten een buitenkleed in oosterse sfeer. Heeft u een mooie tuin of een lekker dakterras, dan kunt u dit helemaal net zo leuk inrichten als bij u binnen. Er zijn namelijk voor buiten enorm veel gezellige oosterse spulletjes te verkrijgen en daar is het buitenkleed een van. Een plastic vloerkleed is heel makkelijk neer te leggen en licht van gewicht. Dus als u naar het strand gaat of gaat picknicken, dan kunt u hem zo oprollen of opvouwen en meenemen. De buitenkleden zijn er in vele maten, zodat er zelfs een loper is voor op een smal balkon. Ook daar wilt u natuurlijk gezellig op kunnen vertoeven. Deze plastic lopers voor buiten, zijn er in het rood, grijs zilver en groen met grafische vormen erin. Ook deze loper voor buiten rolt u makkelijk op en er zit een elastiek omheen, zodat u hem achter de fiets zo meeneemt. De matten zijn dus gemaakt van plastic rietjes in India, daar zijn ze geweven met elkaar in mooie oosterse patronen. Omdat het plastic tapijt is, kan de mat tegen regen en andere weersomstandigheden, maar als het blijft regenen of er een plas water blijft liggen, haal hem dan naar binnen. Anders vergaat het kleed sneller, zo ook met felle zon die lekker schijnt op het kleed zodat de kleuren sneller vervagen.
 

Waarvoor een buitenkleed?

Voor festivals is het buitenkleed ook super handig, als het gras nog nat is kunt u eenvoudig het kleed meenemen en lekker op zitten met vrienden. De kleine kinderen kunnen heerlijk vertoeven op het strand op zo'n leuk gekleurd kleed. Vaak is het zand te heet onder hun voetjes en dit is echt de ideale oplossing. En is de zomer over, dan heeft u een leuk kinderkamer kleed waarop ze kunnen spelen en als ze knoeien dan maak je het zo met een beetje water schoon. Er is een enorme vraag naar voor bij de campings, namelijk dat zo'n kleedje ontzettend leuk staat voor de tent of caravan! Kies uw eigen kleur en maak het helemaal in de bohemian stijl buiten! Gaat u voor de relaxte lounge stijl buiten met zo'n mooi grijs tuinset, kies dan de grijs/zilver variant, deze is erg chique met een strak interieur buiten.

Kleuren tuinkleden 

Verschillende buitenkleden uit India en Ghana.

De verschillende buitenkleden zijn goed te zien, de kleden uit India hebben een mooie stoffen rand welke gestikt is aan de buitenkant. In tegenstelling tot de kleden die wij uit Ghana importeren. Deze hebben van die losse kwastjes aan de uiteindes, die vanzelf gaan rafelen. Dat hoort ook zo bij deze kleden en dat maakt het een levendig kleed. De buitenkleden uit Ghana zijn bonter van kleur en hebben totaal andere patronen dan de buitenkleden uit India. Zie hieronder het verschil van een buitenkleed uit India en uit Ghana.

      Verschillende buitenkleden

U ziet al dat er in de kleden van Ghana vele soorten vormen gebruikt worden en dat deze nog kleurrijker zijn. Eigenlijk moet je een kleed uit Ghana lekker laten vergaan zodat langzamerhand het kleed een eigen leven krijgt. U moet dan wel houden van de ibiza bohemian stijl om deze stijl te waarderen. Helemaal leuk, hang er een rotan hangstoel bij om het echte lounge gevoel te krijgen. Je hoeft helemaal niet meer op vakantie als je je eigen tuin of balkon zo gellig maakt toch? Kortom met een buitenkleed haalt u gezelligheid naar buiten, de tuin wordt een verlengstuk van uw woning. Benieuwd geworden naar de kleden? Bekijk ze allemaal en inspireer uzelf tot nieuwe ideen.

      Buitenkleden bekijken
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden