Buiten vloerkleed als buitenkleed in de tuin

Buiten vloerkleed als buitenkleed in de tuin

Na al heel wat buitenkleden besproken te hebben, gaan we het nu weer hebben over heel wat nieuwe patronen en maten welke er zijn of nog verwacht worden. Van oosters naar moderne vormen, maar het speciaalste van dit seizoen zijn de nieuwe ronde buitenvloerkleden. Het ronde buitenkleed laat ik uitgebreid zien in dit artikel en ook zal ik leuke sfeerfoto's laten zien van klanten die er zo tevreden mee zijn en die dat met ons van merelinwonderland.nl wilde delen.

Grijs buitenkleed bovenkant (sfeer foto)Van Merel in Wonderland kennen we de buitenkleden wel ,maar we zijn er nog niet op uitgekeken. Sterker nog, we hebben een geheel nieuwe collectie samengesteld die we in het voorjaar nog binnen krijgen. Deze buitenkleden zijn  in nieuwe kleuren gevlochten en zijn zoals gebruikelijk dubbelzijdig te gebruiken. U heeft dan 2 keuzes te maken welke u aan de bovenzijde wilt zien. Hieronder een voorbeeld van een bovenkant van een grijs orientaals tuinkleed en dan ook hetzelfde kleed alleen dan andersom. Afbeelding (A) is de bovenkant met veel meer wit erin verwerkt en afbeelding (B) is de hoofd kleur grijs meer aanwezig. Dit komt omdat het contra geweven is en je daardoor 2 totaal verschillende buitenkleden krijgt. Moeilijk he om de keuze te maken! Want ze zijn beide zeer sfeervol en makkelijk van kleur voor als u er een beetje op uitgekeken raakt.


                                                       Hier rechts is afbeelding (A)Hieronder is afbeelding (B)
     Dubbelzijdig te gebruiken buitenvoerkleed

Kleurrijk buitenvloerkleed.


De combinatie van verschillende kleuren is de truc natuurlijk. U kunt helemaal zelf een sfeer bepalen met een combinatie van kleurrijke kussens en waxinelichtjes en en mooie bloemen en planten in kleur in de tuin. Deze vind ik zelf dan ook vaak de mooiste combinatie tussen mooie groene bladeren met lieve kleuren van de bloemetjes in de lente en dan met een mooi buitenvloerkleed in rustige kleur erbij als decoratief vloerkleed. Hieronder een van mijn lievelings foto's die een klant naar ons toe stuurde.
Kleurrijk buitenvloerkleed
Dit is nou zo'n voorbeeld van een kleurrijke tuin met een zeer sfeervol zomers gevoel. Zo zie je maar weer, het is nooit te klein om een gezellige tuin te maken. Al met een paar vierkante meter is het al zeer sfeervol te maken. De buiten kleden zijn wel voor buiten maar wilt u er zo lang mogelijk plezier van beleven adviseren wij dat u het niet voor langere tijd buiten laat liggen. Als het dagen achter elkaar regent doet dat geen goed voor de sterkte van de plastic strengen. Deze worden dan zwakker en worden sneller broos. Dus door zware weers schommelingen is de levensduur van een buitenvloerkleed betrekkelijk korter. Geniet ervan in de zomer en wordt er door piets weerbericht afgegegeven dat het dagen achter elkaar gaat regenen, berg hem dan droog op in de schuur. Hij weegt namelijk weinig en u kunt hem makkelijk oprollen of opvouwen. Wel even de druppels eraf slaan natuurlijk.

Kleurrijk buitenkleed    turquoise buitenvloerkleed    Grijs plastic buitenvloerkleed

Reacties

  1. Marijke Breugem Marijke Breugem

    Mooie nieuwe website Merel!
    Ik ben erg blij met Merels kleden! Ze had precies wat ik zocht, na een behoorlijkw zoektocht gewoon om de hoek in Santpoort!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden