Vloerkleed en kussen met kelimprint

Vloerkleed en kussen met kelimprint

Vloerkleed en kussen met kelimprint erop geprint, handgemaakt uit India van katoen en licht van gewicht en in diverse kleurstellingen om uw interieur een orientaalse sfeer te geven. Betaalbaar en toch net zo mooi als een echte kelim maar dan een print op het kleedje.

Een kelim vloerkleed kunt u deze serie vloerkleden niet noemen, want echte kelim kleden zijn aan beide kanten te gebruiken en deze kleden zijn gemaakt van katoen met daarop een kelim print erop gedrukt. Net zo gezellig, maar ook vooral betaalbaar voor menig budget. In plaats van honderden euro's te betalen voor een echt mooi kelim kleed uit bijvoorbeeld Pakistan, bent u nog geen 50 euro kwijt voor een kleed van 90 x 150 cm. Natuurlijk is dit heel wat anders, maar echt niet minder gezellig en sfeervol. Leg zo'n kleedje eens voor je bed neer en kijk zelf wat een leuk speels effect dit heeft.

Kleuren van kelim tapijten en sierkussens.

Kleuren van kelim


De officiele kleuren voor een kelim zijn rood, roze, ivor, blauw en groen en dat dan door elkaar in een geweven grafisch patroon. Bij de katoenen goedkopere kelim kleedjes kunt u kiezen uit bijvoorbeeld alleen een donkergroene print met een ruitpatroon of rondingen in een wat donkerder groene kleur. Maar ook is de out of the box ontworpen blauwe print met glansend goud in het patroon, dit doet oosters aan en geeft wel echt een boost aan uw interieur en maakt het ook chique door het gebruik van goud. Eigenlijk is het kleed ook zo mooi dat u hem ook als decoratie kunt gebruiken voor aan de wand als wandversiering zoals ze dat ook in Iran vaak gebruiken in de woonkamer. Het handige is aan de katoenen vloerkleden ook dat ze licht van gewicht zijn en daarom makkelijk even weg kunt halen om uit te kloppen buiten en op te ruimen thuis als u weer eens een ander kleed wilt neerleggen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten en u kunt als u zelf een beetje creatief bent ook 2 kleedjes schuin over elkaar hen leggen, gedurfd maar ook zo speels en gezellig.

Oosters groen kelim kleed  Groen met gouden accenten kelim vloerkleed  Goud met ecru kelim vloerkleed    Blauw goud kelim tapijt

Bijpassende poef en kussen.

Kelim sierkussens en vloerkussens

Sierkussen kelim met goud glitters erop  Groen bruin kelim kussen

Leg er een bijpassende ronde vloerpoef op in dezefde serie om eenheid te creeeren en bijpassende sierkussens voor op de bank te decoreren. De vloerkussens zitten goed stevig en zijn er ook in vele kleuren zoals groen, beige en ook met de oosterse goudprint. Alle kussens en poefen worden met vulling geleverd dus gelijk klaar voor gebruik. Eindelijk een goed excuus om je vrienden weer eens uit te nodigen voor een gezellige avond en je heringerichte huis te bewonderen. De kleuren zijn natuurlijk en passen bij vele diverse interieurstijlen zoals een stoer mannenhuis waarin donker robuust hout geliefd is dan past de groene kelimprint er mooi bij. Wie houd van cultuur en reizen kan eigenlijk alle kleuren wel waarderen en durft zelfs voor het vloerkleed met goudprint te gaan. Omdat het katoen is en luchtig is de vrolijke multi colour met vooral veel oanje en geeltinten erop gedrukt ideaal om te gebruiken voor wie wat vrolijkheid thuis zoekt, of misschien wel voor in je vakantiehuis op Ibiza als zomertapijt. Het kelim vloertapijt is er daarom ook voor iedereen of u van natuurlijk houdt of avontuur zoekt.

Groot oranje geel vloerkleed kelim  Groot kelim vloerkussen  Groot vloerkussen kelim design  Grijs groot kelim design vloerkussen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden