Rond kussen als vloerkussens

Rond kussen als vloerkussens

Ronde kussens als vloerkussens om op de grond te leggen zodat je lekker zacht en warm zit of ook leuk om op een stoeltje te leggen compleet met gekleurde kwasten en gemaakt in India. Elk stukje stof in van patchwork dat houd in dat de ronde kussens gemaakt zijn in een basiskleur met indiase versieringen erop en goed stevig gevuld zijn. Ronde vloerkussens zijn er in het klein van 40 cm en groot 70 cm en in vele kleuren.

Kussens in ronde vorm, die zie je lang niet overal in de winkels. Meestal zijn de sierkussens vierkant, maar rond is meer geschikt als je en lekker kussen wilt om op te zitten op de grond. Natuurlijk dient deze dan wel stevig te zijn en lekker stevig gevuld zodat je bips niet de harde en koude grond raakt. Voor de kinderen zijn er de vloerkussens in 40 cm diameter, hier kunnen ze lekker op zitten bijvoorbeeld voor de tv of het kussen op een eigen krukje leggen. Els rond kussen is gevuld en afgewerkt rondom met gekleurde katoenen kwasten zodat het een echte oosterse uitstraling heeft.

Wit groot kleurrijk vloerkussen     Turquoise rond vloerkussen     Roze groot vloerkussen met kwastjes     Paars vloerkussen rond     Rood groot rond vloerkussenGroot vloerkussen naast een plant en kast op de vloer

De vloerklussen van gereceyclede stoffen.

De stof is van gerecycled patchwork gemaakt en elk is een kunstwerkje en weer totaal anders.
Alleen heb je wel een hoofdkleur van de onderkant en het stiksel waarmee de stoflapjes aan elkaar vast zijn gemaakt. Zo heb je bijvoorbeeld voor de meisjes roze en de jongens blauw, maar ook roze, wit, rood, bruin, groen, oranje zijn allemaal te verkrijgen. Maar de mama's vinden zelf ook zo'n lekker loungekussen wel lekker om op te zitten. Daarom hebben wij ze ook laten maken in maar liefst 70 cm doorsnee zodat een volwassene er ook makkelijk op kan zitten. Deze ronde poef is ook gevuld en zwaar dus nee deze waait zeker niet weg als u er in de zon lekker op wilt zitten in uw tuin of terras. Handig ook voor als er visite komt en je een extra zitplek krijgt, want je legt hem gewoon op een plastic buitenkleed neer en hij wordt niet vies. De ronde vloerpoef is ook in elk jaargetijde handig te gebruiken. Denk aan de winter als het koud is en je lekker met een kop warme chocomel (met slagroom en appeltaart) voor de open haard wilt zitten. Niet iedereen heeft ruimte thuis voor een extra stoel neer te zetten, Dus het grote ronde vloerkussen is dan zeker een uitkomst. Ook om voor de salontafel te leggen om op te zitten en je kan hem er dan zo onder schuiven, handig toch!

                                Set Roze patchwork vloerkussens en sierkussen

Handgemaakte kleurrijke kussens .


Ook deze grote ronde kussens zijn handgemaakt in India en ze zijn stuk voor stuk juweeltjes. Op de een zit een bloem in het middel en op de ander weer allemaal orientaalse patronen van borduursel en de nodige glimmertjes natuurlijk. Als je echt denkt ik wil er zelf een uitzoeken dan moet je gewoon langskomen bij de Kleermakerstraat 8 in Velserbroek, daar kan je op zaterdag bij merelinwonderland.nl namelijk langskomen om te bekijken en uit te zoeken. Een poef in kleur moet ook passen bij de rest van je interieur. Want hij is wel bont van kleur en als je veel wit in huis hebt kan je dan het beste de witte variant als basis het beste nemen. Ik moet wel zeggen dat op wit ook de kleuren er het meeste uitspringen. Maar wellicht bent u helemaal gek van blauw, geen probleem de extra grote ronde vloerkussens zijn er ook in het blauw en rood, roze, paars en overal ook vierkante sierkussens bij zodat u het huis in een geheel kunt afmaken. Alles in handgemaakt en inclusief vulling en voor hele betaalbare prijzen heeft u een echt eigen kunstwerkje in huis.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden