Patchwork kleurrijke bohemian style stoffen uit India

Patchwork kleurrijke bohemian style stoffen uit India

Patchwork stoffen zijn ideaal om mooie producten te maken zoals poefen, ronde vloerkussens van 70 cm of vierkante sierkussens voor op de bank in vele kleuren zoals blauw, oranje, wit en zwart. Compleet met glitters en pailetten met de hand genaaid door vakmensen uit India. De patchwork poefjes en kussen bij merelinwonderland.nl zijn kleurrijk en rijkelijk belegd met mooie versiersels op de zachte stoffen. Zo zijn de helder kleurige kussens niet alleen leuk bij u op de bank, maar passen ook leuk in de kinderkamer. Nu in de zomer staan de ronde kussens ook super gezellig a la bohémien style op het hangei welke in de tuin of lekker binnen staan bij menig huishouden. Bekijk dit artikel en laat u inspireren door de kleuren van India.

Je kan werkelijk niet geloven hoeveel diverse kleuren stoffen patchwork zijn in India. je denkt aan oranje, paars, roze, geel en blauw, maar dan elke kleur wel 10 diverse tonen. En tja elke is wel mooi en handig om weer met andere kleuren te combineren, dus je kan je voorstellen dat als je daar in India staat en alle kleuren ziet het heel moeilijk is om weer te kiezen. Na een overweging te hebben gemaakt wat ik zelf mooi vindt is het ook belangrijk om proberen vooruit te kijken wat de trend gaat worden.turquoise patchwork poef Nu zijn de patchwork poefjes een heel leuk item in onze collectie en is het belangrijk dat ze niet te groot en niet te klein zijn en natuurlijk moeten ze stevig genoeg zijn om op te zitten en niet in gaan zakken na een paar weken al. We krijgen nu weer een container aan met mooie handgemaakte poefen in de kleuren oranje, zwart, wit, blauw maar denk niet wat saai een zwarte poef. Nee want de basiskleur is zwart van katoen stof, maar er zit overal op borduursel en glitters en pailetten op genaaid zodat het een echt bohemian poef is om te zien met al het pracht en praal zoals je in India ziet. De patchwork stoffen zijn oude sari's die de vrouwen in India dragen en deze worden gewassen en opnieuw gekleurd en daarna zijn de versiersels erop genaaid. Daarom is elke poef een stukje kunst op zich en heeft u een uniek handwerkje.


Turquoise poef bekijken Paars bohémien poef  Zwart bohemain style patchwork poefje Roze bobo patchwork poef

Van patchwork poef naar kussens.

Ook is er in dezelfde serie nog veel meer leuks bijpassends te koop, zoals vierkante sierkussens voor op de bank in 40 x 40 cm compleet met vulling dus zo klaar om op de bank te decoreren. Allemaal in de kleuren hetzelfde als de poefen om een compleet geheel te maken. Nieuw dit jaar zijn de kleine 40 cm ronde sierkussentjes voor op de bank of ook handig op een rond rieten krukje te leggen. Of wat je nu heel veel ziet in de tijdschriften de rotan hangstoelen voor buiten op het terras of ook wel een hangei genoemd met zo'n rond zitvlak waar je heerlijk ontspannen een boek kan lezen. Daarin kan je ook prima zo'n groot rond vloerkussen leggen van wel 70 cm groot en het staat natuurlijk helemaal gezellig en denk je terug aan de relaxte hippystijl.Blauwe patchwork sierkussentjes De kussens en poefen hebben natuurlijk ook de gezellige gekleurde kwastjes aan de zijkant met witte kraaltjes eraan. Dit is allemaal met de hand erop gezet door vakmensen uit India en de sfeer van dit prachtige land voel je erin terug. Wij kunnen niet wachten totdat we de container weer in huis hebben en mensen blij kunnen maken met ons produkt. Denk ook aan een kado voor bijvoorbeeld een babayshower met lief roze kussentjes of een roze poefje. Natuurlijk ook voor een jongetje een blauwe poef of blauwe sierkussentjes. Nu wij ook de witte collectie hebben van patchwork is deze ook geliefd als ringkussentje voorop een bruiloft, of de witte kussens als vloerkussens van 70 cm om op te chillen voor de gasten als je een zomerbruiloft geeft. Welk stukje piece of artwork gaat u voor uw eigen huis aanschaffen?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden