Oosterse kelim en patchwork design stoffen op de bank

Oosterse kelim en patchwork design stoffen op de bank

Een oosterse inrichting is net even te veel voor je misschien, maar een oosters tintje vind je wel leuk. Dan is dit misschien wel wat je zoekt. Mooie patchwork stoffen in vele kleuren en maten verwerkt als een kussen voor bijvoorbeeld op de bank als decoratie. Ook zijn er kelim designs verkrijgbaar als kussen. In dit artikel ga ik wat voorbeelden laten zien van wat een klein tintje al aandoet met een saaie bank. Spelen met kleuren en materialen is eigenlijk makkelijker dan je denkt. Bekijk dit artikel en misschien heb je er wat aan voor in je eigen huis.

Kelim kussens zijn vaak duur als aanschaf, dit komt doordat het een speciale manier is hoe het met de hand in India in elkaar wordt gezet. Ook met bepaalde designs wordt gewerkt, dus dan praat je vaak al over een paar honderd euro voor een kleed of nog erger een simpel kussen voor op de bank. Geel kelim kussen
De designs van zo'n kussen maken de sfeer, dus hieronder wat voorbeelden van de goedkopere oplossing en dat is kelim design kussens.


Kelim kussens

Dus je wilt wel de sfeer, maar niet de prijs. Voor een mooie oplossing dacht ik aan deze kussens , die zijn ook leuk te combineren met wat patchwork kussens welke met vele felle kleuren zijn te verkrijgen. Ja ik bedoel die leuke stukken oosterse oude sari stof aan elkaar genaaid zijn. Zo krijg je een leuke speelse bank en sfeer in huis. Hieronder heb ik het iets overdreven misschien, maar toch wel sfeervol.

heel veel kelim en patchwork kussens

Patchwork stoffen of kelim kussens.

Het kelim kussen geeft een toch wel wat chique uitstraling, want het is net iets strakker. Bent u op zoek naar wat levendige kussens, bekijk dan de patchwork sierkussens even. Deze kleurrijke kussens zijn met de hand vervaardigd in India en zijn gemaakt van oude sari's . Misschien kent u het wel van die super mooie klederdracht wat daar natuurlijk heel gewoon is, maar mij blijft fascineren. Als je denkt aan kleur, denk je aan India. Ze hebben daar gewoon de mooiste kleuren stoffen ter wereld en in ons land kan je daar van mee genieten door zo'n mooi oosters kussen te kopen voor in je eigen huis. Of een leuke poef met van die grappige gekleurde kwastjes eraan, deze geven net even dat speelse effect. Natuurlijk ook in diverse patchwork stofjes en kleuren en maten, zodat hoe groot of klein je ook woont er een kan aanschaffen.

Patchwork kussens 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden