Kleurrijke kinderkamer patchwork kussentjes

Kleurrijke kinderkamer patchwork kussentjes

Sfeer brengen in een kinderkamer is niet moeilijk meer met deze kleurrijke sierkussentjes. De patchwork stoffen zijn er in vele felle kleuren en daardoor zeer geschikt voor in een kinderkamer te gebruiken. Niet die 12 in een dozijn en ook niet bij de IKEA gekocht, maar gewoon bij de kleurrijke webshop van merelinwonderland.nl. Eerst de woonkamer aangekleed met de kleurrijke spullen uit de shop en zijn de kinderen het slachtoffer? De kinderkamer is helemaal naar je zin, maar mist nog een paar leuke accenten en daarvoor zijn er patchwork kussentjes met zachte en mooie stofjes. Bekijk dit artikel en laat je inspireren.

Het hele huis is al in de sfeer van de bohemian of Ibiza style ingericht. Dan nu nog alleen de kinderkamer, laten we deze niet vergeten, want de kinderkamer mag natuurlijk wel lekker speels ingericht worden. Daardoor kan het misschien wel een beetje rommelig lijken omdat kinderen zoveel kleuren mooi vinden. Maar om een gezellige en speelse kamer te krijgen, is het wel leuk om een beetje met kleuren te werken. Hierdoor krijg je een niet alleen gezellige uitstraling, maar is het ook fijn om op je kamer te spelen. Nieuw in onze collectie hebben wij daar dus leuke patchwork kussentjes voor met leuke glimmertjes erop geboorduurd en ander mooie versiersels.
Poef en patchwork kussentjes voor kinderkamer

Natuurlijk is er voor elke smaak een kleur, dus heeft u een echte stoere jongenskamer in vintage stijl, kies dan de blauw en de groen tinten. Is er ook een echte meidenkamer dan kan daar natuurlijk gedecoreerd worden met zacht geel en roze tinten met allerllei tierenlantijntjes erop. Bling bling kussentjes voor de kinderkamer kunnen we zo gerust noemen en ze geven het echte India gevoel. Els kussentje is handgemaakt met zorg in India, daar komen de mooiste kleuren en glimmertjes vandaan. U heeft dan ook een uniek produkt in huis met zo'n klein sierkussentje. Kinderkamer kussentje in stijl
De kussentjes worden inclusief vulling geleverd, dus u kunt ze zo gebruiken en ze decoratief neerleggen op het bed of in de speelkamer. Ook zijn deze kleine patchwork kussens ontzettend leuk als kado voor een verjaardag te geven. Weer eens wat anders en elk kind vindt het leuk om iets van zichzelf te hebben, dus leg ook een paar kleine kussentjes neer op de bank het staat erg kleurrijk. Combineren met deze kleurrijke sierkussentjes geeft ook een speels effect. Juist op een rustige kinderkamer is het leuk om door middel van decoratieve sierkussentjes sfeer te maken.
Ook als u een babykamer in gaat richten, moeten er natuurlijk lieve kleurtjes uitgekozen worden. En dan niet alleen het behang, maar ook decoratie zoals kussentjes in het wiegje is leuk om een roze patchwork kuussentje in te leggen oof voor een jongetje een blauw sierkussentje.
Het kussentje is in klein formaat 30 x 30 cm en staat ook erg schattig vor in de kinderwagen. Combineer een paar roze tinten met elkaar om er wat variatie in te brengen. Om elk stukje patchwork is rondom katoen gestikt in de kleur van het kussentje zo zie je dat ook in de foto hierboven in het paars afgebeeld. De achterkant van het kussentje is geheel paars hierbij, of bij een andere kleur is de achterkant de kleur van het kussentje. Ook zit er een rits aan de achterkant, dus mooi afgewerkt. Hierbij is ook een kussentje in dezelfde stijl in een rechthoekige maat. Er leuk om als set sierkussentjes voor de kinderkamer. Of wissel wat af door een paas vierkant kussentje te combineren met een roze rechthoekig kussentje. Er zijn 7 kleuren in 2 maten dus wees creatief en maak geheel je eigen stijl!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden