Authentieke rozenkelim kleed, replica vloerkleed

Authentieke  rozenkelim kleed, replica vloerkleed

Kelim kleden zijn zoals u weet heel mooi en klassiek, maar ook heel duur want voor een mooie rozenkelim betaal je al snel een paar honderd euro als het geen duizend euro is. Dan is het wel een echte authentiek kelim vloerkleed voordat geld, maar als er een kop chocolademelk overheen valt is het zeker een zure bedoeling. De oplossing is een replica rozenkelim kleed en dan niet zo'n hele neppe maar een kwaliteits vloerkleed.

Op zoek naar een rozen-kelim vloerkleed en vind u het toch iets te duur of wilt u juist snel van interieur wisselen? Dan is een echt authentiek kelim vloerkleed al snel veel te veel geld. Hoewel het vloerkleed behoud wel zijn waarde natuurlijk en zijn daardoor zeer populair.  Een mooi turquoise vintage vloerkleed maakt al snel sfeer in huis en geeft de warmte en huiselijkheid die je echt mist als er geen kleed in de woonkamer ligt. De echt oude authentieke vintage rozenkelims zijn met de hand vervaardigd en al van zo'n 80 jaar oud en daar hangt een prijskaartje aan. De oplossing is wel de sfeer van een vintage vloerkleed, maar niet de prijs en daar bedoelen we mee een replica kelim vloerkleed. Dat is een zwaar vloerkleed met verschillende rozen prints er op. Dat zijn echt super eyecatchers in huis en een super smaakvol vloerkleed ook voor in de kinderkamer met leuke pastel kleuren. Een rozenkleim kleed voor bijvoorbeeld een babykamer is lekker warm ook aan de voeten als je midden in de nacht er uit moet als de baby huilt. Het staat super lief en gezellig precies hoe het toch moet zijn voor je kindje. Zie hieronder de foto van het kelim vloerkleed:

Kelim vloerkleden turquoise en roze kleed

De foto bewijst het maar weer eens, de details van het vloerkleed die natuurlijk wel van een authentiek rozenkelim te onderscheiden is. maar zeker dezelfde sfeer in huis zal geven.

 

roze kelim kleed    turquoise rozenkelim vloerkleed

Kleuren van een vintage kelim kleed.

Zoals je kunt zien zijn de vloerkleden er in 2 varianten, dit hebben we nu zo bepaalt om te kijken of de mensen net zo enthousiast zijn als wij waren toen wij ze voor het eerst zagen. Hoe langer wij er naar kijken hoe leuker ze worden helemaal als je het kleed ziet liggen in diverse kamers zoals de woonkamer of een mooi kantoor en natuurlijk de kinderkamer. De onderkant is ook stevig en zwaar zodat het kleed niet makkelijk wegglijd. Zo zie je maar dat je je hele interieur heel stylvol kan maken voor elk budget. De rozenkelim vindt zijn oorsprong in Moldavie en wordt gekenmerkt door de grote rozenpatronen op vaak een donkere ondergrond. De bloemen zijn dan helder en lekker fel gekleurd. Ook in vele interieurstylen zoals stoer en sober of juist romantisch kan zo'n kleed ontzettend mooi afmaken en zie je dat er echt aandacht aan het huis is besteed. Nu alleen nog een kwestie van kiezen welk kelim vloerkleed bij u mag komen liggen thuis, of misschien wel op kantoor. Welke u ook kiest, er zal zeker veel plezier mee beleefd worden. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden