Witte oriëntaalse sfeerverlichting -The white collection

Witte oriëntaalse sfeerverlichting -The white collection

Eindelijk weer eens wat anders in de collectie, wij noemen het The white collection. De naam verraad het natuurlijk al, de witte kleur met de oosterse accenten in de sfeerverlichting geven een verbijsterend effect bij u in de woonkamer en natuurlijk ook in de slaapkamer. In dit artikel geef ik wat voorbeelden van de modellen en kleuren die er zijn. Van echt oosters naar rustige verlichting met een oriëntaal tintje van hanglampen en in bol vorm. Lees nu het artikel van merelinwonderland.nl en laat u inspireren door de betoverende lampen.

De collectie oosterse lampen is uitgebreid deze herfst bij merelinwonderland.nl. Er zijn een aantal modellen en maten bijgekomen en in dit artikel gaan we ze stap voor stap doornemen. We hebben het dan over de kleuren, modellen en super moie witte hanglampnatuurlijk de afmetingen. Er is nu oosterse sfeerverlichting te bestellen in zeer groot formaat en zelfs te koop van wel 50cm doorsnee en daar houdt het niet bij op. Want er zijn ook verschillende uitvoeringen van de modellen.

Even voorstellen in de nieuwe collectie sfeerverlichting.

Als eerste is aan de beurt de grote bol met de kleur wit van buiten, maar verrassing goud vintge kleur van binnen. Zie hieronder de afbeelding zowel in sfeer als de hanglamp hoe u hem overdag ziet, dus puur wit in zijn eenvoud.
Deze hanglamp in het wit trekt dan overdag niet veel aandacht, maar geeft net even een sfeertje in de woonkamer door het gouden accent aan de binnenkant. Je wordt bijna nieuwsgierig wat al die gaatjespatronen in de lamp doen. Verras jezelf en vrienden die blijven dineren als de lamp brand of schijnt, dan is het echt het zonnetje in huis. Boven elke eettafel een klein beetje zomer door de zeer warme en beetje mysterieuze gouden orientaalse kleur. Chique hanglamp voor boven de eettafel en heel iets anders dan de koperen kleur die alleen maar een warme sfeer geeft.


Oosterse witte hanglamp


Wit met koperen hanglamp.

Hierboven hebben we de gouden kleur even bekeken en dat is zoals gezegd het zonnetje in huis. Nu bespreken we de koperen kleur ook graag, want deze geeft echt de warme sfeer. Eerst hebben we de lamp zeer succesvol verkocht in een mat zwarte kleur aan de buitenkant, welke nog steeds een van de best verkochte lamp is. Juist daarom hebben we de lamp nu maar eens in het wit laten maken in India, dus nu de nieuwe combinatie met deze gewilde hanglamp wit met koperen binnenkant. Een sprookjes lamp om te zien ook door het orientaalse model welke mooi rond afgewerkt is. Door de witte kleur is deze een stuk minder opzichtig overdag, maar in de avond echt een warme en gezellig sfeerverlichting. Het sprookje bij u thuis met deze 1001nacht lampen in de sneeuw witte kleur. Zie hieronder de sfeervolle hanglamp als hij aan is in de avond en hoe hij er overdag uitziet zonder dat het licht aan is. Dit is sfeerverlichting voor het hele huis , dus een mooi neutraal lampje welke in elke ruimte past. 

Witte 1001nachtlamp
 

Witte hanglamp met witte binnenkant.

Een witte hanglamp met witte binnenkant lijkt misschien best saai, maar is alles behalve saai.
Dit kan juist erg chique staan en romantisch en geeft doordat hij niet schreeuwend aanwezig is, ruimte aan de kamer. Zelfs het snoer en het plafondkapje zijn wit van kleur en geven daardoor een zwevend effect aan het plafond. De lampen zijn er in vele maten en of u dus klein of groot woont, ook voor de ruimte waarin u verlichting wilt is er wel een juiste maat te vinden. De witte oosterse lampen zijn gemaakt van metaal, daarin heeft men in India een mooi sierlijk oosters patroon in gemaakt. Zodra u in de avond de lamp aan doet ziet u dan de patronen doorschijnen. Dit geeft een speels effect op het plafond en op de muur. Wel ligt het er dan aan hoe ver de lamp ervanaf hangt natuurlijk. Denk ook eens aan de kinderkamer voor een witte lamp, hij is lief en rustig om te zien overdag en past daar mooi bij. We hebben het nu wel over een lamp, maar misschien zoekt u wel verlichting zonder dat u elektra nodig heeft. Dan is er ook de lampion in wit metaal met dezelfde mooie patronen maar dan met een kaars erin. Dit lijkt net een lamp en is zo groot als een lamp maar u kunt er gewoon een windlicht van maken en er een stompkaars in plaatsen. Ideaal en ontzettend gezellig als sfeerverlichting.

Witte gaatjes hanglamp

 Witte hanglampen

Ook nieuw is deze oosterse witte hanglamp.

Deze witte hanglamp was in het mat zwart een bestseller en in het wit is het ook een eyecatcher met een sprankelende binnenkant in de kleur goud. Dit model noemen wij een druppel doordat het net een regendruppel is en de maat perfect is voor vele huishoudens en kleinere ruimtes, zelfs in het toilet hangen deze sfeervolle sprookjeslamp op. Het is een mooie verschijning boven uw eettafel of een paar naast elkaar boven de bar bij de keuken. Deze filigrain lamp is er in verschillende kleuren, zoals natuurlijk de witte en de zwarte maar ook in het zilver en in een beetje rare kleur roest, rood, bruin. Anders kan ik het echt niet omschrijven, een beetje een industrieele look met een oosters tintje. Door de mix kleuren van rood en bruin is deze erg warm van uiterlijk en past mooi bij een houten vloer en meer houten decoraties in uw woning. Bekijk de witte variant in de afbeelding hieronder. U kunt hier ook goed zien dat de binnenkant een bladgoud vintage look heeft en mooi afsteekt tegen de witte buitenkant.

lamp wit met goud 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden