voor woonkamer of slaapkamer sfeervol en kleurrijk

voor woonkamer of slaapkamer sfeervol en kleurrijk

Kleurrijke oosterse lampen in de woonkamer hangen geeft meteen een super leuke en warme sfeer. De sprookjes lampen worden ook veel gebruikt voor in de slaapkamer waar dan ook een goede sfeer hangt zodat u lekker kunt uit rusten. Bij merelinwonderland.nl vind u veel 1001nacht sfeer lampen maar ook bijpassende oosterse meubelen.

Gezelligheid creeren in de woonkamer zonder grote kosten te maken wie wilt het niet? Met oosterse lampen maak je met een klein budget de ruimte meteen sfeervol en kleurrijk. Vaak zie je van die saaie lampen met een metalen kap of van dat melkglas op een plafonniere van de bouwmarkt, dit is dus niet gezellig.
Met kleurrijke lampen met bijvoorbeeld glasmozaiek, is het heel makkelijk om een bepaalde sfeer te bepalen door middel van de juiste kleur te kiezen.
Als u bijvoorbeeld een warme sfeer wilt in woonkamer of slaapkamer, dan is de bruin of rood oranje mozaiek lamp de juiste kleur.

Een echte oosterse sfeer in woonkamer.

Zoekt u een lamp die echt een oosterse sfeer geeft in de woonkamer of juist in de slaapkamer, dan is de filigrain lamp een geweldige sprankelende keuze!
De oosterse filigrain lampen met gaatjes zijn echte sfeermakers in huis, door de gaatjes van de bewerkte lampen schijnt het licht zodat er leuke en speelse efecten op de muur verschijnen.
Door de effecten op de muur is er een sprankelende sfeer in huis, vindt u de muur effecten te veel, draai er dan gewoon een bollampje in met wat minder wattage.

De slaapkamer verlichten met oosterse lampen.

Breng uw slaapkamer net zoals uw woonkamer tot leven met oosterse lampen.
Het is makkelijk om sfeer aan te brengen in de slaapkamer,  door middel van een oosterse plafonniere. Zo waant u zich in een rustige sfeer met srookjesachtige glinsteringen van het plafond.
Heeft u geen aansluiting voor een plafondlamp, neem dan een oosterse hanglamp met een rustige kleur.

Overal oosterse sfeer in huis door de juiste lampen.

De juiste oosterse lampen kiezen voor de goede en rustige sfeer te krijgen is geen makkie,  maar als u er rustig overnadenkt komt u er vast uit.
Maak goede en doordachte afwegingen, daarmee bedoel ik dus goed naar de afmetingen kijken en ook belangrijk is het material waarvan de lampen gemaakt zijn .
Het is ook geen overbodige luxe om goede informatie te vragen over de wattage, want om een echt goede sfeer te krijgen moet alles kloppen en afgestemt zijn met elkaar.  

 


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden