Romantiche oriëntaalse wit gouden hanglampen

Romantiche oriëntaalse wit gouden hanglampen

White wash oosterse lampen met gouden binnenkant met super mooie oriëntaalse patronen erin verwerkt in verschillende maten en modellen. Met een heldere eco lamp geeft deze verbluffende lichteffecten op de muur en plafond. In dit artikel laten we de white wash hanglampen in alle modellen en maten zien en wat je voor lichteffecten en een romantische sfeer kunt creëren. Leuk voor in de slaapkamer, maar zeker ook voor in een huiskamer .

Nieuw in de collectie zijn de white wash romantische hanglampen van filigrain. Ook hierin zijn de welbekende bloem patronen in verwerkt, die zo mooi schijnen op de muur. De kleur noemen wij white wash en dat is het beste te omschrijven als de lamp in goudkleur zoals wij ook aanbieden in ons assortiment en dan wit eroverheen gewasht. Het lijkt wel alsof de gouden lamp in de sneeuw heeft gehangen met sneeuwvlokken erop. Een waar sprookjesachtige kleur wat met een bepaald licht erop parelmour en zelfs glanzend schijnt. Ontzettend romantisch en chique overdag van kleur en de binnenkant is goudkleurig zodat hij warm schijnt met de juiste lamp erin. De lamp wordt compleet geleverd met ketting welke u makkelijk in kunt korten en compleet met plafondkap in dezelfde white wash finish zodat de lamp van top tot teen netjes af is gewerkt. Waar vakmanschap uit India, dat zie je ook aan de verfijnde patronen in het metaal.

 

Lief romantisch wit hanglampje.

Wil je ook graag zo'n lief lampje in huis hangen want dat eeuwige peertje waar ook nog eens tegenaan gelopen wordt ben je nu echt zat. Dan is er nu goed nieuws, namelijk het magische lampje is er nu ook in de maat small. Ontzettend klein maar fijn lampje welke ook die mooie effecten geeft zoals de grote broers. Eindelijk een klein formaat om in het toilet op te hangen of als kinderkamerverlichting. Hoe lief als kraamkado voor de babaykamer en hij is white wash dus kan voor een jongetje of een meisje. Sterker nog de lamp komt zelfs heel mooi uit bij pastelkleuren, dus roze of groene muur. 

  wit oosterse lampje  Wit oosters hanglampje met mooie sfeervolle lichtpatronen

 

Eyecatcher, deze oosterse witte lamp

Mag het een maatje meer zijn, dan hebben we ook de medium formaat lamp. Daarin zie je dat ook de patronen weer iets groter zijn en de bloemen wat groter. Deze maat is voor de iets grotere ruimte zoals de slaapkamer of overloop of kleinere woonruime geschikt. Door de echte arabische vorm met punt aan de boven en onderkant en de combinatie van maat en kleur, is dit een hele geliefde oosterse filigrain hanglamp met een romantische touch. Ook deze heeft een warm goudkleur aan de binnenkant.

  Sneeuw wit oriëntaalse hanglamp  Sfeervolle sneeuw witte lamp en gouden binnenkant

 

Grote orientaalse witte hanglamp

Ben je verliefd op deze serie en heb je de ruimte om een grote hanglamp te bevestigen aan het plafond, dan is er ook de large maat oftewel de grootste maat uit de 1001nacht serie. De bloem filigrain patronen zijn groter en schijnen meer licht door zodat je ook meer de goudkleurige binnenzijde ziet. Een echte eyecatcher in huis met deze oprecht prachtige oosterse hanglamp welke een plek in de spotlights verdient. Bijvoorbeeld een huis met zo'n hoge nog daar kan hij prachtig in stralen.

  Grote witte romantische hanglamp Grote romantische hanglamp met sfeervolle gouden binnenkant

 

Combineer de witte orientaalse lampen.

Er zijn van die geluksvogels die een huis hebben met van die mooie hoge balken aan het plafond en waar zelfs nog de large maat iets te weinig is om op te vallen. Of een huis waarbij je als je de voordeur opendoet meteen 2 grote trappen ziet met daarbij dus een heeeeel hoog plafond. Dan is daar ook nog een hele speelse leuke oplossing voor, namelijk om van elke maat 1 stuk op te hangen en dan elk op een verschillende hoogte. Welke maten u bij elkaar hangt is natuurlijk geheel de keuze vrij in, maar hierbij alvast een voorbeeld hoe het zou kunnen.

  Set van 1001nacht lampen in de kleur wit  Witte filigrain lampen set met lichteffecten

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden