Mystiek en karakter met orientaalse sfeerverlichting

Mystiek en karakter met orientaalse sfeerverlichting

Mystiek en karakter geeft u aan uw huis met oosterse lampen met orientaalse patronen in goud, zilver en zwart met diverse warme kleuren aan de binnenkant om uw interieur een stijl te geven in sfeer. In 2 verschillende kunstvormen gaatjes patronen of sierlijke patronen in vintage stijl en matte kleuren welke als sfeerverlichting worden gebruikt in elk interieur.In het verre oosten zie je vaak deze sfeerverlichting terug in de mooiste patronen.

oosterse lampen met mystieke sfeerDe oosterse lampen kan je tegenwoordig niet meer wegdenken uit de weekbladen en woonwinkels. Dit is niet voor niets, want het is nu eenmaal een gegeven dat deze lampen sfeervol zijn en een bepaald karakter geven aan uw interieur. ALs je van woonstyling houdt dan zijn juist de finishing touch de lampen erg belangrijk. Kom je met een paar simpele lampen weg omdat ze eenmaal moeten verlichten dan ben je hier niet zoveel tijd mee kwijt. Maar is alles spik en span en voel je gewoon nog niet de gezelligheid wat je wel wilt aantrekken als je thuiskomt, dan mis je dus sfeer en warmte. De oosterse lampen heten zo omdat ze natuurlijk die sierlijke ronde vormen hebben wat je vaak in India en Marokko tegenkomt in de hotels en in de bazaar. Geen paniek deze zijn er in diverse maten, dus zelfs voor in een kleine kamer in een studentenflat kunt u al zo'n sfeerlampje aanschaffen. Let op dat je de juiste maat kiest en er niet met je hoofd tegenaan loopt en de deur nog open kan. Nadat de maat bepaald is kan je zoektocht beginnen. Al gauw kom je bij merelinwonderland.nl uit omdat deze hierin gespecialiseerd zijn en veel keuze hebben en belangrijk snel in huis zodat u kunt genieten. U kunt dan kiezen voor welke kleur u gaat, zoals warm goud welke overdag ook aanwezig is van kleur, maar ook dan sfeervol is. Wilt u alles neutraal houden en bent u gek op wit, dan kunt u ook de filigrain hanglamp kiezen in het wit. Hier onder een Voorbeeld van grote oosterse witte hanglamp boven een eettafel met hout gecomineerd.

Grote witte open hanglamp boven eettafel

Elk hoekje gezellig met oosterse sfeerverlichting.

Druppel vorm filigrain hanglamp in hoekje van huiskamer Overdag neutraal en in de avond ziet u dan de mooie oosterse patronen schijnen door de gouden binnenkant. Heeft u een saaie hoek en mag dit uw eigen hoekje worden om lekker te relaxen? Dan is de zwarte buitenkant nog steeds een uitvoering welke nooit verveeld. De binnenkant is in vele kleuren zoals zilver, goud, koper en schijnt met de combinatie van het zwart echt als een arabische sfeerverlichting. Uw huis in een 1001nachten sprookje veranderen kan dus heel simpel door middel van een mooie lamp op te hangen. Natuurlijk als u meerdere ruimtes wilt betoveren dan zijn er ook de bijpassende tafellampen van in druppelvorm, zo kunt u in het hele huis deze sfeer creeren. Deze serie lampen is er in 2 soorten. Hoezo denkt u metaal is metaal, , maar nee dit zijn lampen van hard metaal waardoor de patronen schijnen uit gaatjes. Rondom de lamp zijn er patronen uit gestanst dor middel van rondjes welke samen een arabisch patroon vormen. De andere soorten filigrain lampen zijn gemaakt van zacht metaal waaruit figuurtjes zoals bloemen en kaarsvormen uit gemaakt zijn welke doorschijnen op de muur. Hieronder kunt u goed de 2 verschillende technieken bekijken. Verschillen tussen de filigrain lampen.


De 2 soorten lampen hebben ook een andere finish, zo hebben de ronde gaatjes lampen als ze goud zijn een echte vintage look met gouden glans erin. De sierlijke filigrain lampen zijn dan matgoud van kleur en ogen wat rustiger. Dit is hetzelfde met koper en zilver waarin je ook mat en shiny hebt, dus denk daar ook aan wat u zelf mooier vindt. Maar het maakt niet uit welke u kiest met het onderhoud, want afstoffen moet altijd, maar poetsen hoeft gelukkig niet omdat ze van metaal gemaakt zijn. Zo kunt u jaren genieten van uw eigen uitgezochte oosterse hang of tafellamp handgemaakt uit India voor uw eigen paleis!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden