Metalen en koperen verlichting met hout

Metalen en koperen verlichting met hout

Nieuwe kijk op lampen met de metalen kappen die afgewerkt zijn met hout. De mooie koperen verlichting die je niet overal ziet. Bij merelinwonderland.nl kunt u natuurlijk terecht voor de glasmozaiek lampen, maar nu ook voor de sfeervolle en met hout gecombineerde metalen lampen die modern zijn en toch een oosters tintje hebben.

Eindelijk weer eens wat anders, een koperen lamp met een sierlijk houten afwerking op de bovenkant. Deze combinatie van hout en metaal, geeft een natuurlijke en stoere sfeer in huis. Het koper is niet meer weg te denken uit de huiskamer. Je kan werkelijk geen boekje meer open slaan en ja hoor, daar is weer zo'n koperen hanglamp. Met dan de buitenkant mat, of juist hoogglansend of een beetje rose. Alleen dan nu in combinatie met een onbehandeld stuk sierlijk gesneden hout, echt wat anders dus. Een mooie hanglamp die nog in de boekjes moet komen en u zult zien dat de grote waaronder vtwonen dit ook in hun tijdschrift zullen tonen. Net zoals met onze filigrain lampen, waar zij ook in een exemplaar een filigrain lamp van onze collectie hebben getoont.

Verschillende glazen, metalen en koperen hanglampen met hout.

Vindt u de kleur koper niet mooi, of bent u er op uitgekeken? Dan is er een alternatief voor u, namelijk een onbehandeld stuk masief uitgesneden hout op een mozaiek hanglamp. Een eyecatchter in de huiskamer. De stukjes glasmozaiek zijn in de transparante kleur. Het lijkt een beetje op melkglas, want deze stukjes zijn in speciale patronen ingelegd voor een knaleffect. Een rustige hanglamp die u echt niet bij een ander ziet hangen en al vanaf de 2e week februari leverbaar. Een neutrale hanglamp, die in elk interieur past.
Zie het voorbeeld hieronder:

                 mozaiek hanglamp met hout
                  Hanglamp met hout

Misschien denkt u, dit is het ook niet helemaal voor mij. Ik vind het natuurlijke hout wel leuk, maar het glasmozaiek past gewoon niet bij mij. Dan hebben we ook de oplossing voor u, namelijk een lamp met een koperen binnenkant, maar met witte buitenkant en een onbehandeld massief stuk sierlijk uitgesneden hout bovenop. Het leuke van een witte lamp is dat het bij elke kleur past en het zal niet zo snel opvallen in uw interieur. Maar als het donker wordt en u laat de lamp schijnen, dan ziet u de koperen kleur welke de binnenkant heeft een warme en gezellige sfeer geven.
Hieronder een voorbeeld: 

Open hanglamp met koperen binnenkant   Open hanglamp met koperen binnenkant
        Open hanglamp met koperen binnenkant                  Open hanglamp met koperen binnenkant


Toch geen hout op uw hanglamp maar wel koper kleur?

Bent u helemaal gek van koper kleur in lampen en niet gecombineerd met hout? Dan hebben wij koperen lampen met een tintje oosterse sfeer. De hanglampen met koperen binnenkant zijn er in zwarte uitvoering, dat wil zeggen dat de buitenkant mat zwart is. Deze lamp ziet er wat oosters uit met sierlijke vormen en de gaatjes in het metaal zijn samen orientaalse vormen welke er met de hand in gemaakt zijn in India. Daarom valt deze lamp dan ook wel onder de oosterse lampen. De witte daarintegen is dezelfde lamp, maar dan een totaal andere sfeer. Natuurlijk is deze ook wel met een oosters tintje, maar als je hem in een landelijk interieur hangt dan kan het zo een brocante lamp zijn. Dat komt door de mooie neutrale witte buitenkant gecombineerd met een koperen binnenkant.
Zie hieronder de 2 verschillende lampen en bekijk de video voor de leuke muureffecten:
Witte hanglamp met koperen binnenkantZwarte hanglamp met koperen binnenkant
      Wiite hanglamp met koper              Zwarte hanglamp met koper
 
Het leuke van de hanglampen met een warme koperen binnenkant, is dat als u de lamp laat schijnen er meteen een gezellige sfeer thuis gecreerd wordt. De Lamp die in de video getoont wordt, is een gesloten lamp. Aan de onderkant is deze gesloten en zal dan ook niet snel boven een eettafel gehangen worden. Daar kan beter een open hanglamp gehangen worden. U wilt daar een open hanglamp hangen om voldoende licht te creeren om bijvoorbeeld een spelletje te spelen of om de post door te nemen. De lamp kunt u op bepaalde hoogtes hangen boven uw tafel, het meest gemiddelde is 70 cm. Dit is wel afhankelijk van de breedte van de eettafel en de open onderkant van de lamp. Boven de eettafel heeft u vodoende licht nodig en dan kan het warme koperkleur wat te weinig zijn voor goed zicht. Kies dan voor de gouden binnenkant, want deze geeft een stuk meer gelig licht en geeft een super effect en sfeer bij u thuis .

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden