Ibiza style verlichting voor ieder interieur

Ibiza style verlichting voor ieder interieur

Op zoek naar verlichting maar je weet niet welke? Wel eens zo'n leuke boho lamp bij je vriendin gezien maar je weet niet of je het juiste interieur hebt waar je de ibiza stijl lampen in kunt hangen? De Ibiza style doet al snel denken aan heftige kleurrijke producten, maar dat is zeker niet het geval met naturelkleuren en mooie natuur materialen is het boho sfeertje al flink aanwezig in huis. Eigenlijk in elke huiskamer past de stijl en het brengt vaak rust en gezelligheid met zich mee. Dus heeft u nou een landelijk , stoer of industrieel interieur de Ibiza style lampen kunnen in elke huiskamer. Bekijk dit artikel en laat je verrassen door de gezellige, maar toch ook stoere sfeerverlichting.

Ibiza style vloerkleed in groen interieur

Ibiza style in huis dan vaak denk je al snel aan een rommeltje met veel kussens en touwen en veel kleurrijke spullen. Er  lijkt geen structuur in te zitten, maar hierboven is een voorbeeld dat het wel degelijk kan een boho style gecombineerd met een netjes en heel rustig interieur. De mooie natuurlijke kleuren en de dierlijke materialen en dan de groene heldere kleuren van de planten geven een rustig geheel, zodat u thuis ook echt kunt ontspannen na een drukke werkdag.

Natuurlijke kleuren in de keuken.

Boho keuken met Ibiza style sfeerverlichting

De keuken daar wordt vaak een klein en sfeerloos lampje op gehangen terwijk er veel geld voor de keuken betaald wordt. Maar de kunst is het afmaken met het juiste lampje en dat wordt nou zo vaak vergeten en is juist zo belangrijk. De verlichting in de ruimte is echt sfeerbepalend, nou ja mede dan. Een mooie ibiza style lamp in een rommelkamer  blijft natuurlijk een rommel, oke misschien wel een gezellige rommel dan. Zoals je hierboven kunt zien is de keuken met natuurlijke kleuren afgewerkt en daarbij een warme houten lamp opgehangen niet direct een ibiza style lamp te noemen maar het naturel en relaxte gevoel geeft hij wel.

Strakke en stijlvolle badkamer met Ibiza lamp!

Stijlvolle badkamer met houten Ibiza style lamp


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden