Ibiza style lampen met houten kralen-kroonluchter

Ibiza style lampen met houten kralen-kroonluchter

Ga voor de naturel ibiza stijl en kies ook voor zo'n mooie naturel kralen lamp of juist een witte romantische houten kralen kroonluchter. Scandinavische woonstijl geeft rust en ruimte in huis en daarom is wit en grijs een mooie kleur om mee te combineren. Houten ronde kralen of juiste platte kralen, het maakt niet uit een hanglamp als kroonluchter is hot en geeft dat relaxte bohemian gevoel thuis, zodat je jezelf nog op vakantie waant.

witte houten kralen kroonluchterWil je de heerlijke vakantie nog niet vergeten en droom je thuis vaak nog weg bij de witte zandstranden en voel je zelfs de schelpjes in het zand die tussen je tenen gaan zitten? Dan maakt een houten kralen hanglamp wel helemaal de ibiza style af in huis. Een kroonluchter staat voor klasse, romantiek en kan zelfs in een modern interieur sfeer maken. Je hoeft dan niet meteen een paleis te bezitten, maar gewoon een kleine woning kan al worden opgefleurd met een houten hanglamp. Gelukkig zijn deze lampen van klein tot heel groot te verkrijgen dus kijk in de ruimte welke maat u nodig heeft. Boven bijvoorbeeld een grote ronde eettafel kan je een grote kroonluchter boven hangen en maakt de ruimte groter. Zo'n hele grote hanglamp van houten kralen weegt behoorlijk wat, dat komt omdat er een metalen frame is met daaromheen touw waarop houten kralen zijn geregen. De kralen zijn massief hout en handgemaakt in India. Er zijn tientallen kralen verwerkt in een lamp dus dat maakt het gewicht ook wel.Het frame van metaal is grijs van kleur of zwart het ligt eraan of de houten kraal wit, naturel of zwart is zodat het mooi bij elkaar past. De uitstraling van de houten kroonluchter is ook bepalend door de kraal zelf, je hebt namelijk grote en kleine ronde kralen door elkaar heen, maar ook ronde platte kralen. Dit maakt het optisch wat smaller en wat fijner om te zien. Hieronder kunt u goed het verschil zien tussen de ronde en de platte kralen.

Ronde kralen van kroonluchter     Platte kralen van kroonluchter

Als je een grote kroonluchter kiest met grote ronde kralen, dan is het een pompeuze lamp welke de ruimte nodig heeft. Mocht je een hoog plafond hebben dan is dit zeker een ontzettende sfeermaker als lamp bij u thuis. De neutrale houten hanglamp schijnt warm en sfeervol door als de lamp aan in in de avond. De neutrale houten lamp is er dan ook in diverse maten gelukkig zodat ieder huis een passende heeft hangen. Voor de echte romanticus en als je van wit houdt, wat erg in is bij de scandinavische woonstijl dan zou je het beste de witte houten kralen kroonluchter kunnen nemen. Dan is het frame van metaal grijs zodat het mooi past bij de neutrale sfeer. Maar deze kleur is zeker niet minder gezellig hoor! Ook in ibiza zie je de witte kroonluchter vaak in een restaurant of hotel hangen, het is en frisse kleur en staat chique. Heeft u thuis ook graag de bohemian style en zoekt u nog een passende lamp, zoek dan niet verder maar bestel ook online een witte bohemian kroonluchter. Ze zijn tijdloos en makkelijk te onderhouden. Alleen even afstoffen zo nu en dan en klaar. Hout brengt ook warmte met zich mee, dit in combinatie met een houten vloer zal zeker een warmte met zich meebrengen. Zelfs in de slaapkamer kan zo'n witte kroonluchter een zeer betoverend effect geven. Als je een hoge nok hebt, kan je deze speels ophangen en is het juist leuk dat de houten kralen grof gemaakt zijn. Dat geeft dat het een beetje leeft in de kamer.

Verschillende kleuren kroonluchters in Ibiza style


Kroonluchter met houten kralen     Zwarte kralen kroonluchter Ibiza stijl     Witte Ibiza style kralen kroonluchter

Vindt u een kroonluchter leuk maar toch wel wat druk. Geen probleem, er zijn ook kroonluchters met meer rust erin. Dan zijn deze er in oud wit of oud grijs, er is een grote ronde metalen ring aan de onderkant waar een bloemenpatroon op zit verwerkt. Alle kralen zijn rond in een maat. Dit geeft een rustiger effect doordat het een eenheid is en wat meer chique aan doet en minder speels gevoel geeft. De kleur is werkelijk prachtig grijs en misstaat niet in een landelijk interieur. Zo ook de oud wit kleur zal in een scandinavische woonstijl mooi passen en sfeer geven. Bekijk hieronder de diverse lampen van speels ibiza style kroonluchters en de strakke ronde kralen kroonluchter.Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden