Filigrain arabische wandlampen

Filigrain arabische wandlampen

Filigrain cilindervorm wandlamp in warm goud, zilver en koper met de arabische sfeervolle partronen handgemaakt in India van metaal.Filigrain wandlampen in arabische sfeer in goud, zilver en koper met speelse patronen welke doorschijnen op de muur voor de gang of slaapkamer als leeslamp.

Leuk he! al die filigrain hanglampen, tafellampen en plafonnieres, maar nee hoor er is nog veel meer nieuw leuks binnengekomen. Omdat er ook in de gang een lichtje nodig is voor bijvoorbeeld de trap omhoog is er nu ook de cilindervorm wandlampen van metaal filigrain. Aan de boven en onderkant komt er licht uit dus ideaal als sfeervolle gangverlichting. Ook voor naast het bed als bedlamp zijn deze zeer geschikt, denk aan een warm gouden wandlamp welke in mooie vintage look is gemaakt of de tijdloze zilveren filigrain wandlamp koel maar zeker niet minder sfeervol.

Gouden filigrain wandlamp    Zilveren wandlamp filigrain

Kleuren filigrain wandlampen.

De koperkleur is ook warm en blijft favoriet van de mensen die houden van de betoverende marrakech stijl in huis. Het koper is ook vintage style en mixt mooi met de oude schalen en hammam ruimtes waarop deze geinspireerd zijn. Er kunnen 2 lampejs in en 2 x 25 watt moet genoeg zijn om licht te geven en dan toch sfeervol te blijven.Filigrain wandlamp met super effecten op de muur Het is een flinke maat dus er hangt wel een eyecatcher aan de muur. Gewoon boven de bank of ergens in een saai hoekje aan de muur haalt zeker ook de sfeer op thuis. Wat zeker ook ideaal is is dat ze er in India gewoon een stekker aan gemaakt hebben en mooi afgewerkt hebben met doorzichtig draad, dus onzichtbaar aan de muur als u geen zin heeft om de draad weg te werken. Wilt u liever toch de draad in de muur wegwerken dan kunt u dit naar wens zelf makkelijk aanpassen. Dus makkelijk met 2 schroeven ophangen en aan de muur hangen, lampje erin en stekker erin en klaar voor gebruik. Ook nu voor de zomer is het een leuke wandverlichting voor in de caravan hebben wij al van klanten als tip gekregen. En zit je in de avond lekker buiten dan kunt u ook genieten van dezelfde sfeer door de bijpassende waxinelichten op tafel gezellig aan te doen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden