De wereld van de betoverende sfeerverlichting

  • Geplaatst op
  • Door Merel van Wageningen
  • 0
De wereld van de betoverende sfeerverlichting

Wat voor sfeer je ook zoekt in een lamp maar merelinwonderland.nl biedt je zeker de perfecte lamp. Of je nu een sfeerlampje zoekt of een hoofdverlichting voor boven de eettafel, alle lampen zijn volgens de laatste trends en natuurlijk sfeervol. De kleurrijke mozaïek lampen of de oosterse filigrain lampen zijn in elk interieur te plaatsen en brengen zeker sfeer in uw huis.De lamp is zowel overdag als in de avond een betoverende lamp en wordt ook geliefd bij mensen die zoeken naar een arabische stijl in huis.

Welke oosterse lamp wordt het?

De keuze in de lampenwereld is reuze, maar het leukste is als je voor een compleet andere lamp gaat dan je eigenlijk had verwacht. Kies bijvoorbeeld eens voor een van de gedurfde oosterse plafonnieres met gekleurd glasmozaiek. Laat je verrassen hoe speels dit aandoet in ook uw eigen huis. Durf en kijk eens om je heen wat er allemaal tegenwoordig te krijgen is. Ben je een romaticus en hou je van rust en witte tinten, ga dan voor de transparante mozaiek lampen. Deze geven het meeste licht door en het leuke is dat het een eenmalige aankoop voor langere termijn is, omdat het tijdloos is. Ook kunt u spelen met wat voor lampjes je erin draait. Probeer dat net zo lang totdat je de juiste sfeer gevonden hebt.
 

Moeite met kiezen van een oosterse lamp?


Komt u er online niet uit? Dan raden wij aan om eens naar de showroom te komen en de oosterse lampen in levende lijfe te bewonderen. Hier vind je mozaiek lampen in de vorm van een plafonniere of in een oosterse hanglamp en natuurlijk zijn alle kleuren te zien en te matchen met elkaar.Wil je net een andere combinatie ? Geen probleem, als je geduld hebt wordt het speciaal voor u in India gemaakt en komt het mee met een zeecontainer. Over een maand of 2 heeft u dan de lamp welke helemaal naar uw zin is. En er zitten geen extra kosten aan verbonden. Zo is het nog leuker dus om nog creatiever aan de slag te gaan.

Kleur van de lamp is bepalend.


Welke kleur je kiest ligt ook wel degelijk aan welk jaargetijde het is, want is het buiten nat en koud, dus ben je automatisch op zoek naar warmte. Denk daarbij aan warme tinten zoals rood, oranje en roze. Let er wel op dat de kleur wel bij de rest van de inrichting past. Grote kans dat je in de zomer juist weer op zoek bent naar verkoeling. Zoals dus de aqua blauwe tinten zijn dan lekker fris en helder om thuis mee te decoreren. Combineer eens een lamp met een salontafel en bijpassende waxinelichthouder in dezelfede kleur. Zo krijg je eenheid en rust in huis en heb je echt voor een kleur en sfeer gekozen. Ben je hip en trendy en hou je van speels, dan zij de multi colour hanglampen natuurlijk helemaal het einde! Alle kleuren vind je hierin terug en hoef je dus ook niet te kiezen. Maak het niet te bond en zorg ervoor dat de basis in huis dan ook rustig is. Juist dan komen de gekleurde oosterse lampen en waxinelichthouder tot hun recht in huis.
 

Hoe en waarom een oosterse mozaiek lamp.

Alle mozaiek glassteentjes zijn gekleurd en dus niet geverfd glas, deze worden door de ambachtslieden in India meestal de vrouwen er met de hand ingelgd in oosterse patronen. Het cement waarin de steentjes zitten is dan wit of grijs van kleur. Best leuk overdag, maar wacht maar in de avond als de lamp aangaat. Dan wordt het cement donker en schijnt niet door. Maar alle glazen steentjes schijnen dan betoverend door en ziet u het mooie effect van de patronen. Mozaiek is het bewijs dat stijlvol en sfeervol ineen gaan.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden