De oplossing, een mozaïek hanglamp

De oplossing, een mozaïek hanglamp

Kleurrijke lampen, De oplossing voor een leeg hoekje in huis, dat is deze sfeervolle mozaïek verlichting. In dit artikel beschrijf ik de verschillende bollampen die van glasmozaiek zijn gemaakt. Bij merelinwonderland.nl zoeken wij altijd naar aparte interieur inrichting en daar zou ik deze lampen zeker bij rekenen. Er zijn verschillende maten, maar ook andere modellen en wij krijgen geregeld weer andere diverse vormen van lampen binnen die je niet zomaar bij iemand anders in de huiskamer ziet hangen. Lees rustig dit artikel door en laat u verrassen.

Mozaiek lampen die kent u wel, ik heb het over de lampen die u vaak op vakantie in Turkije vindt. En dan meestal in die leuke gezellige winkeltjes vlakbij het strand. En dan nog niet eens voor een rare prijs, maar dan komt het probleem. Het meenemen van de lamp is namelijk een stuk moeilijker dan gedacht, het is natuuurlijk erg breekbaar zo'n mozaiek hanglamp. Het kan breken of onderweg kapot vallen in de koffer op het vliegveld. Of u pakt hem natuurlijk heel goed in en bewaakt de lamp constant en komt hij wel heelhuids aan dan (mocht het dus allemaal goed zijn gegaan) dan is er een probleem waar u thuis pas achterkomt. Dat probleem is de elektra van de lamp, die is ronduit gevaarlijk te noemen. Dus om dit allemaal maar niet uit te proberen en gewoon van de vakantie te genieten is denk ik zelf een beter idee. U kunt dan bij thuiskomst nog helemaal in de vakantie sfeer bij merelinwonderland.nl toch nog een veilige en mooie mozaiek hanglamp online bestellen. Mocht u niet online willen bestellen maar alleen lekker samen gezellig thuis achter de pc willen struinen welke kleur en afmeting hanglamp u wilt hebben, dan kunt u altijd de lamp ophalen in een van onze afhaallocaties. Oke genoeg over merelinwonderland.nl nu even over de mozaiek hanglampen.

Modellen mozaiek hanglampen.

Wat de verschillende modellen van de hanglampen zijn, kan ik even op een rijtje zetten. Er is een mozaiek hanglamp van 15 cm en een van 25 cm doorsnee. Deze bollampen zijn gebruiksklaar en u hoeft alleen maar een gloeilampje er in te draaien of natuurlijk een led lamp. De kleine hanglamp mozaiek wordt vaak gebruikt in de wat kleinere ruimtes, zoals een badkamer of toilet. Het plafond moet natuurlijk wel hoog genoeg zijn daarvoor, anders kunt u beter een mozaiek plafonniere ophangen. Deze geeft wat meer mogelijkheid bij een laag plafond. De grote bol van de mozaiek hanglampen, zijn echte sfeer makers in huis. Deze oosterse lampen vullen dan ook meteen een gedeelte van de huiskamer op, zoals de hele hoek waar deze lamp hangt dat is meteen een sfeerhoekje in huis. U zult zien dat u er zelf ook graag even lekker gaat zitten met een kopthee om even te ontspannen na het werk of een drukke dag. Ook kinderen vinden het heerlijk om in zo'n gezellig hoekje te kruipen. Dan nog de pompoen hanglampen, de pompoen lamp is een echte oosterse lamp in een mooie orientaalse vorm. Deze vormen zie je veel in landen zoals India en andere oosterse landen. Met deze lamp waant u zich weer in de vakantiesfeer zoals u zich voelde toen u aan het struinen was in een bazaar in Marrakech. De 5 bol hanglamp is zoals het al zegt een mooie sierlijke plafondplaat in zilverkleur met orientaalse patronen erop, met daaraan 5 mozaiek hanglampjes in mini uitvoering.Deze kunt u bestellen in de multi colour kraal zodat elk lampje weer een andere kleur mozaiek heeft. Bij elkaar is het een mooie grote hanglamp in vele kleuren. Mozaiek hanglampen zijn er ook gecombineerd met hout aan de bovenkant en de onderkant is dan open. Doordat de hanglamp open is, is deze zeer geliefd als barlamp voor in de keuken of in een kantine. Gezellig om bij de bar te hangen en met elkaar in sfeerverlichting te kletsen. De mozaiek hanglamp is daarom zo populair bij vele mensen thuis en ook op het werk.

Reacties

  1. Jacqueline van Maurik Jacqueline van Maurik

    Goedemiddag, wij zijn op zoek om in ons nieuwe huis allemaal nieuwe lampen te kopen. Nu zagen wij op uw site hele mooie Oosterse lampen. Heeft u ook een brochure van de modellen e.d.? Wij zouden die dan graag willen ontvangen. Kunnen wij ook langskomen in een showroom? Wij horen graag van u. Met vriendelijke groeten, Jacqueline en Rob van Maurik, De Panne 8, 3823TV Amersfoort.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden