Buiten lampen - sfeerverlichting voor tuin en balkon kleurrijke brocante lampjes..

-4%
Brocante buitenlamp

Brocante buitenlamp

Een leuk brocante buitenlamp voor in de tuin het is makkelijk te verplaatsen door middel van een klem
€24,95
€23,95
Meer informatie
Buiten lantaarn

Buiten lantaarn

Buitenlantaarn blauw waarin u een waxinelichtje in kunt branden en het deurtje dicht kunt doen. Gezellig voor op een tafeltje buiten.
€8,95
Meer informatie
-4%
Buitenhanglamp wit led

Buitenhanglamp wit led

Wit brocant buitenlampje met led verlichting met gehaakt patroon.
€24,95
€23,95
Meer informatie
-4%
Gehaakt buitenlampje paars

Gehaakt buitenlampje paars

Brocant gehaakt buitenlampje met led verlichting in paars kleur, buitenlamp
€24,95
€23,95
Meer informatie

Buiten lampen zijn vooral erg gewild voor in de zomer, we willen namelijk dan ook licht hebben boven de eettafel. De buitenlampen zijn er in diverse kleuren zoals blauw, wit, roze en paars. De gehaakte kapjes hebben diverse designs en u kunt dus de kleur en design helemaal zelf bepalen. Speciaal voor buiten gemaakt, er zit een soort plastic laagje over de gehaakte kapjes heen waardoor het tegen het viese weer kan. Je kan de buiten lampen overal hangen, omdat je ze simpelweg gewoon met een metalen clip ergens aan vast haakt, bijvoorbeeld aan een boom. Het groffe touw maakt dat de lamp natuurlijk mooi hangt tussen het groen van uw planten. Ook erg leuk te combineren met een buitenkleedmet kleurrijke orientaalse patronen erin. Deze kleden zijn net als de buitenlampen ideaal voor buitengebruik. Op de picknick kunt u makkelijk de buitenkleden met de buitenlampjes meenemen voor een gezellige sfeer, want ze zijn licht van gewicht.

Voordelen van kunststof buiten lampjes.

Het voordeel van een buitenlampje is dat het tegen regen en ander rot weer kan gewoon in de boom laten hangen geen probleem.