Sfeervolle marokkaanse lampen verbluffende lichteffecten.

1001nacht hanglamp

1001nacht hanglamp

1001nacht hanglamp met zwarte buitenkant en gouden binnenkant in de warme oosterse sfeer met filigrain effecten op de muur,
€89,95
Meer informatie
Filigrain plafonniere

Filigrain plafonniere

Plafonniere van filigrain met patronen in oosterse sfeer in white wash goud met bloemenmotief op het plafond.
€84,95
Meer informatie
-9%
3 delige hanglampen set

3 delige hanglampen set

3 delige hanglampen set romantica in wit met goud wash eroverheen wat een echt sprookjesachtig effect geeft in 3 diverse maten.
€279,85
€254,95
Meer informatie
Hanglamp zwart 1001 nacht

Hanglamp zwart 1001 nacht

Filigrain hanglamp zwart in 1001 nacht design, gemaakt van metaal gezellige Marokko style met magische lichteffecten.
€89,95
Meer informatie
Witte oosterse lamp

Witte oosterse lamp

Oosterse witte hanglamp, is sfeerverlichting met gouden binnenkant en filigrain patronen die sprankelend licht doorschijnen.
€89,95
Meer informatie
Alladin hanglampje wit met goud

Alladin hanglampje wit met goud

Wit met goud hanglampje met orientaalse patronen, leuk als kleine sfeerverlcihting voor in een serre.
€59,95
Meer informatie
Plafonniere zwart koper

Plafonniere zwart koper

Zwart aan de buitenkant en koper kleurig aan de binnenkant in oosters design met romantische bloemen patronen welke er met de hand in zijn gemaakt.
€84,95
Meer informatie
Klein oosters aladdin hanglampje zwart

Klein oosters aladdin hanglampje zwart

Oosters hanglampje met zwarte buitenkant en koperen binnenkant in aladdin stijl met filigrain patronen.
€59,95
Meer informatie
-9%
3 delige hanglampen set zwart, goud

3 delige hanglampen set zwart, goud

3 delige aanbiedingsset van diverse maten filigrain hanglampen met oosterse patronen erin met een gouden kleur binnenkant.
€279,85
€254,95
Meer informatie
Gouden hanglamp filigrain

Gouden hanglamp filigrain

Een gouden hanglamp van metaal met filigrain patronen erin zodat hij een mooie oosterse sierpatroon op de muur geeft, handgemaakt in India.
€89,95
Meer informatie
Filigrain plafonniere zwart

Filigrain plafonniere zwart

Mat zwarte buitenkant heeft deze ronde filigrain plafonnière met een warm gouden binnenkant welke mooie filigrain patronen doorschijnt,
€84,95
Meer informatie
1001nacht hanglampje

1001nacht hanglampje

1001nacht hanglampje in zwarte kleur buiten en warm goud kleur aan de binnenkant welke sprookjesachtig doorschijnt.
€59,95
Meer informatie

Marokkaanse lampen geven sfeer en niet zomaar een sfeer, maar een sprookjes achtige sfeer een gevoel van op vakantie zijn in eigen huis. De lampen of eigenlijk de sfeerverlichting uit Marokko lampen is een te plat woord voor deze ambachtelijke hand vervaardigde kunstwerkjes. We kennen wel de filigrain lampen dat zijn de lampen met gaatjes erin die erg mooie effecten geven, maar de marokkaanse lampen zijn net wat verfijnder en niet zo grof. Er zijn dan mooie fijne patronen in gemaakt en dit maakt de lamp meer romantisch en liefelijk als uitstraling. Vaak wordt de lamp dan ook op de slaapkamer gehangen om een wat rustige en kalme sfeer te creëren zodat we relaxen.

Direct filigrain lampen bekijken

 

Lampen uit fez (Maroco).

Fez is de twee na grootste plaats van marokko en hier waan je je al snel in een 1001nacht sfeer. In alle kleine steegjes en gangetjes die sprookjesachtig aandoen, net of je je in een film waant. Ieder buurtje van de stad heeft een eigen specialiteit, zoals bijvoorbeeld waar ze met de hand nog leren tassen of sieraden maken en dus ook van die mooie marokkaanse lampen. Zoek je sfeerverlichting voor je interieur op de slaapkamer of juist in de huiskamer op te hangen of juist neer te zetten? Dan is Fez de plaats voor de mooiste handvervaardigde lampen die je op de wereld kunt vinden. Geen lampen die je overal ziet, maar echte kunstwerkjes die een genot voor het oog zijn. Niet alleen als de lampen branden in het donker, maar ook overdag met mooie heldere kleuren die mooi bij het interieur overeen komen.

Mooie Marokkaanse sfeerverlichting.

Natuurlijk wordt je ook hebberig van al die pracht en praal en neem je wat leuks mee voor thuis, want elke keer als je naar die lamp kijkt doet dat je denken aan die leuke tijd met een vriend of vriendin. Alleen veel past er niet in je handbagage en geloof dat als je eenmaal een sfeerverlichting hebt hangen in marokkaanse stijl in huis, dan wil je meer! Gelukkig hebben wij in Nederland ons eigen Wonderland en kunt u 24 per dag de mooiste handgemaakte marokkaanse lampen bekijken en online kopen bij Merel in Wonderland. Dan bent u gegarandeerd van de juiste elektra welke ce gekeurd is en hoeft u niet eens te reizen om nog zo/n mooie hanglamp of plafonniere in huis te halen, maar hij wordt gewoon aan de deur bezorgd! Handig toch en de keuze is enorm ook doordat er steeds nieuwe collectie bijkomt. Bijvoorbeeld een marokkaanse plafonniere is er in het rond met gaatjes erin welke sprankelend schijnen op het plafond. Zilver, goud, zwart of wit alles is er en u kunt helemaal afstemmen op je eigen huisinrichting welke het mooiste aansluit op de rest van het interieur. Is dit iets te grof dan zijn er ook plafondlampen met bloemmotieven en dan loopt de lamp niet rond maar geschulpt. Dit is fijner en zachter metaal en uitstraling. Wat ook leuk is is dat de lamp als hij zwart is en overdag maar zwart blijkt te zijn dan in de avond omtovert tot een super gezellige lamp. Dat komt omdat dan de binnenkant met goud of koperkleur is en deze doorschijnt las het licht aan is. Als je in de soukh loopt in Fez ook vooral in de avond de sfeer uniek doordat alles zo mooi licht geeft.