Staande vloerlampen small glasmozaiek.

Vloerlamp design mozaiek

Vloerlamp design mozaiek

Staande lamp small glasmozaïek multi colour handgemaakt traditioneel design 60 cm hoog met houten frame unfinished . De staande lamp mozaïek multi colour is er ook 120 cm hoog.
€142,50
Meer informatie
Vloerlamp arabisch

Vloerlamp arabisch

Prachtige arabisch handgemaakte staande lamp met frame van unfinished hout met glasmozaïek zwart wit ingelegd 60 cm hoog traditioneel design ook te krijgen in 120 cm .De staande lampen zijn voorzien van ce keurmerk
€142,50
Meer informatie
Vloerlamp small rood

Vloerlamp small rood

Staande vloer lamp mozaïek rood oranje traditioneel design houten frame unfinished een blikvanger voor in huis handgemaakt uit India met . De staande lamp heeft een CE keurmerk.
€142,50
Meer informatie
Vloerlamp transparant

Vloerlamp transparant

Prachtige staande lamp mozaïek handgemaakt transparant glasmozaïek en kraaltjes met houten frame unfinished look 60 cm hoog. Deze staande lamp mozaïek is ook te krijgen in 120 cm
€142,50
Meer informatie
Vloerlamp design kleurrijk

Vloerlamp design kleurrijk

Mooie staande lamp met houten frame unfinished look met mozaïek ingelegd handgemaakt.Deze staande lamp mozaïek is ook te krijgen in 120 cm en heeft een CE keurmerk.
€142,50
Meer informatie
Kadobon 50,-

Kadobon 50,-

Leuk voor onder de kertsboom of als verjaardagskado, wordt feestelijk verpakt.
Geldig op het gehele assortiment!
€50,00
Meer informatie

Staande vloerlampen uit India zijn sfeervolle verlichting die door hun kleinere formaat in elke ruimte passen. Ook voor op de vensterbank of op een dressoir zijn deze lampen zeer sfeervol. Het houten frame is in unfinished look zodat u de houtnerf nog ziet. De glazen panelen zijn gemaakt van gekluerd glasmozaiek en niet van geverfd glasmozaiek, daardoor verkleurd het glas niet en geeft het zijn warme oriëntaalse sfeer. Door middel van met het aantal wattage te spelen kunt u zelf bepalen hoeveel licht de lamp mag geven. Dat licht natuurlijk aan de ruimte en aan de gelegenheid waarvoor u de lamp wilt gebruiken. Staande lampen geven door de kleurrijke mozaiek patronen een warme gezellige sfeer in huis. Zo zijn ze leverbaar in een turkich design, kraaldesign en traditioneel design. In de kleuren oranje rood, multi color, zwart wit en transparant. Wilt u back to basic kiest u dan voor de transparante glasmozaiek in houten frame. Doordat het glas transparant is geeft deze kleur het meeste licht door.
Alle staande vloerlampen mozaiek zijn handgemaakt dus kunnen enigzins afwijken van de foto.

De Indiase staande vloerlampen glasmozaiek.

De staande vloer lamp 60cm hoog en heeft ce keurmerk.