Plafonnieres van glas mozaiek Turkse, Arabische en Marokkaanse plafondlampen

Oosterse plafonniere

Oosterse plafonniere

Sfeervolle lamp glasmozaïek oosterse plafonniere traditioneel design multicolor geeft 1001 nacht sfeer in huis. Deze lamp geeft een kleurrijk licht
€98,95
Meer informatie
Plafonniere wit

Plafonniere wit

witte plafonniere mozaiek uit India in klein formaat, ideaal als toiletlamp of een gang verlichting.
€54,95
Meer informatie
Plafonnière mozaïek

Plafonnière mozaïek

Sfeervolle plafonnière handgemaakt van glasmozaïek in transparant mozaïek design een sfeervolle oosterse plafonnière voor in huis.
€54,95
Meer informatie
Witte ibiza plafonniere

Witte ibiza plafonniere

Ronde Witte plafonniere met bloemenpatroon erin van glas mozoaiek die sfeervol doorschijnen in oosterse sfeer.
€98,95
Meer informatie
Plafonnière mozaïek

Plafonnière mozaïek

Prachtig blauwe plafonnière in smal model .Handgemaakte lamp van glasmozaiek geeft sfeervol licht. Deze oosterse lamp kan ook mooi in het toilet
€54,95
Meer informatie
Witte grote plafonniere

Witte grote plafonniere

Een zeer grote plafonniere met wit glasmozaiek een mooie en rustige oosterse lamp.
€158,95
Meer informatie
Sfeervolle Plafonnière

Sfeervolle Plafonnière

Prachtige sfeervolle plafonnière small zwart wit sfeerverlichting glasmozaïek erg mooi oriental sfeer traditioneel design.
€54,95
Meer informatie
Plafonnière mozaïek

Plafonnière mozaïek

Plafonnière mozaïek marrakech sfeerverlichting deze oosterse lamp is van glas mozaïek gemaakt.de plafonnière is door indiase mensen gemaakt.
€54,95
Meer informatie
plafonniere glasmozaïek

plafonniere glasmozaïek

Prachtige sfeervolle plafonniere transparant maat large turkisch design huisinrichting en decoratief in hal in 1001 nacht sfeerverlichting
ook verkrijgbaar in 24 of 50 cm Ø
€98,95
Meer informatie
Plafonnière transparant

Plafonnière transparant

Leuke speelse plafonnière met transparant glasmozaïek en kraaltjes. Helemaal Ibiza style de mozaïek plafonnière schijnt zeer sfeervol maar is uit ook een plaatje!
€54,95
Meer informatie
Witte mozaiek plafonniere

Witte mozaiek plafonniere

Een mooie witte mozaïek plafonniere large transparant 1001 nacht marrakech sfeer. De lamp is ook verkrijgbaar in 24Ø of 50Ø cm .
€98,95
Meer informatie
Plafonniere bohemian

Plafonniere bohemian

Transprante bohemian plafonniere is gemaakt in India elke soort is uniek in zijn kleur gemaakt van glazen kralen en mozaiek, geeft sfeer in huis.
€109,95
Meer informatie

Mozaïek plafonnieres zijn de kleurrijkste plafondlampen die je maar kunt vinden, voor echt elke ruimte in huis is er wel een variant geschikt. De plafonniere is er in 4 maten en in ontelbaar veel kleuren, de kleine stukjes glas zijn met de hand vervaardigd en op de glazen schaal geplakt. Hierdoor krijg je de verbuffende kleurrijke effecten. De lichtopbrengst is wel van de kleur afhankelijk, zo is de transparante kleur verre weg de plafonniere die de meeste licht geeft. Dit komt omdat er simpelweg geen kleur voor zit en het licht zonder filter naar buiten kan schijnen. Zo krijg je een heldere sfeerverlichting met die mooie sprankelende steentjes die oplichten als de lamp aan is. Als de lamp overdag uit is ziet u bij elke kleur de grijze of witte voegsel, deze wordt dan volledig donker en alleen het glas schijnt door. Zo komen de mozaiek plafonnières het meeste tot hun recht en omdat ze zo anders zijn overdag en in de avond heeft 2 lampen in een welke u zeker zult verrassen. Zo makkelijk creëert u ook de 1001nacht sfeer in elke gewenste ruimte van toilet tot woonkamer.

Maten en kleuren van de mozaiek plafonniere.

Zoals hierboven staat zijn er zijn ontelbaar veel variaties, maar er zijn 4 maten namelijk de 24 cm die vaak voor een leuke toilet plafondlamp of badkamer plafonniere wordt gebruikt , 38cm glasmozaiek plafonnières voor hal of gang, 50 cm grote sfeervolle oosterse plafondlamp voor de woonkamer en of slaapkamer, en de extra grote plafonnières van 55cm de laatste glas mozaiek plafonnière is een zware lamp van zo'n 8 kilo, dus niet echt geschikt voor elk plafond. De 3 andere maten zijn de meest gangbare. De kleur is natuurlijk wel voor iedereen een persoonlijke keuze er is blauw, wit, transparant, turquoise plafonniere, groen, geel, en nog veel meer. Bekijk goed de ruimte waarvoor u zo'n sfeerlamp wilt hangen, welke maat past er goed zonder dat de deur ertegenaan stoot. Wat voor sfeer wilt u misschien wel helder turquoise lekker fris voor de badkamer of misschien wel een heel intieme oosterse warme sfeer rood oranje voor in de slaapkamer om heerlijk in sprookjesachtige sfeer bij weg te dromen. Zelfs de rand is helemaal bewerkt met mozaiek en met gewoon een spaarlamp is hij lekker zuinig en wordt gelijk de glazen kap niet heet. Denk ook eens aan een mozaiekplafondlamp voor sfeerverlichting voor de kinderkamer. Hoe lief met bruine, transparante of roze bloemetjes voor een babykamertje.

Monteren van een mozaiek plafonniere.

In ons blog hebben wij al een paar keer over het ophangen van een oosterse glasmozaiek plafondlamp geschreven en verschillende video's van gemaakt. Het is makkelijker dan u denkt hoor, want de oosterse plafonniere hangt aan een beugel die met 2 schroeven in het plafond opgehangen wordt, maar bij elke plafonniere wordt een gebruiksaanwijzing geleverd, geen stress dus. U krijgt de plafondlamp kant en klaar geleverd inclusief ophangsysteem, u dient alleen nog maar 2 lampjes erin aan te schaffen. De achterplaat is van metaal in witte kleur. Zo ziet u hem niet op een wit plafond hangen en heeft u alleen maar ook voor dat mooie handgemaakte muziek waar u hem immers voor gekocht heeft. Na het monteren hoeft u alleen nog maar een keer af te stoffen, want de lamp behoeft verder geen onderhoudt.