Kleurrijke herfst met een buiten vloerkleed, poef en kussens.

Kleurrijke herfst met een buiten vloerkleed, poef en kussens.

Elk jaargetij heeft zijn charmes, dus zeker ook de kleurrijke herfst. De mooie kleuren van de natuur gecombineerd met kleurrijke tuinaccessoires die je eigenlijk alleen maar in de zomer verwacht. Maar met een lekkere gluhwijn erbij is het toch echt het hele jaar met een buiten vloerkleed feest. Het is meteen weer kleurrijk en sfeervol buiten ondanks de temperatuur. Het is alleen door de sfeer al een stuk aangenamer met kunststof poef en of kussen. Zo is het in de herfst ook lekker om in de tuin te zitten bij merelinwonderland.nl is een buitenkleed voor het hele jaar door geschikt, dus ook in de herfst.

Buitenkleed in de herfst

Buiten vloerkleed van kunststof is een vloerkleed wat tegen de meeste weersomstandigheden kan. Zo hebben wij van merelinwonderland.nl al aardig wat testjes gedaan en het blijkt sterker te zijn dan we dachten. Om ze nou winterproof te noemen is natuurlijk weer overdreven, hieronder geef ik een beetje advies om zo lang mogelijjk te kunnen genieten van een vloerkleed voor buiten. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van een buitenkleed moet je beginnen om hem niet klakkeloos neer te leggen en vervolgens er niet meer naar om kijken. Namelijk is het zo dat de weersomstandigheden zoals de zon, regen, sneeuw en natuurlijk de wind allemaal een rol spelen bij de levensduur van een vloerkleed voor buiten. Daarom adviseren wij dan ook niet het kleed het hele jaar door te laten liggen, met als gevolg dat het na een paar maanden weggegooid kan worden. Gelukkig is dat ook makkelijk te voorkomen en met een paar simpele regeltjes is het zeker dat u er langer mee doet. Behandel het met zorg en berg het kleed op tijd op. Ook met opbergen ervoor zorgen dat u hem niet nat oprolt en zo weg zet natuurlijk.

Buitenkleed in hagel en of sneeuw?

Hagel op een buiten vloerkleed

Hagel op een vloerkleed voor buiten is op zich geen probleem, het zal geen invloed hebben op het kleed doordat het van kunssttof gemaakt is is het er zo weer af te kloppen. Maar let op als het gaat dooien, want dan is het een ander verhaal. Dan is het beter dat de hagel er afgeklopt wordt om schimmel te voorkomen. Dit komt het plastic tot zijn voordeel, dus het is het beste om het kleed zo droog mogelijk te houden en daarna pas op te bergen op een droge plaats. Je wiilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van die kleurrijke tuin toch!

Liever geen regen op een buiten vloerkleed.

Om zo lang mogelijk met een vloerkleed voor buiten te doen is het van belang om het kleed zo droog mogelijk te houden. Hierdoor wordt het kunstof zo min mogelijk belast en doe je er dan ook aanzienlijk langer mee. Mocht er toch een bui vallen is dat echt geen ramp het is ten slotte gevlochten plastic en de bedoeling dat u hem voor buiten gebruiken kunt. Wel is het dan van belang dat u het kleed even uitklopt en daardoor is het kleed meteen droog. Dit is beter dan dat u de zon de druppels op laat drogen. Ook is het helemaal handig als de regen er aan de onderkant uit kan lopen. Het is zeker niet goed voor uw kleed als er een pas water op blijft liggen. Dit zorgt ervoor dat de plastic staafjes in de week worden gezet en de kleuren gaan vervagen. Dan komt het zonnetje er weer op en is de mooie kleur en stevigheid eraf helaas. Behandel het kleed goed en denk logisch na waar je het buitenkleed in de tuin neerlegd dus.

Zon op het vloerkleed voor buiten.

De plastic staafjes zijn gekleurd en samen tot een prachtig oosters patroon gevlochten. De zon zal op ten duur de kleur gaan vervagen hier ontkom je niet aan. Om hier zo lang mogelijk van de genieten volg dan de tips hierboven op. Het ligt aan zoveel elementen of we nu een hele Zonnige zomer hebben met vele zonuren per dag en dan weken achter elkaar, of dat we de ene dag regen hebben en de andere dag zon.
Of gebruikt u een parasol boven het kleed of ligt hij midden in de zon? Ach geniet er vooral van en na 2 jaar is het ook wel weer leuk om een nieuw patroon uit te zoeken toch? Want wij hebben elk jaar ook weer nieuwe collectie met nieuwe patronen en nieuwe kleuren, zodat het elk jaar weer een kado voor je tuin of terras is. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden