Kleurrijk buitenkleed of een poef voor buiten

Kleurrijk buitenkleed of een poef voor buiten

Gezellige tuin in het voorjaar maken met een kleurrijk buitenkleed of een super leuke poef voor buiten. De verschillende kleurrijke en frisse kleuren geven een aparte gezellige sfeer in de tuin. Merel in Wonderland heeft echt iets unieks voor in de tuin. Voeg kleur toe aan uw balkon of de tuin door middel van een buitenkleed neer te leggen en een gezellige tuinpoef, omdat het van kunststof is gemaakt ook ideaal voor de kinderen omdat het zo schoon te maken is. Bekijk dit artikel en laat u verrassen.

Een poef voor buiten kan dat? ja bij Merel in Wonderland is het zover. De kleurrijke poef voor buiten in verschillende kleuren is nu eindelijk direct uit voorraad leverbaar. De handige oplossing voor een gezellige sfeer. Makkelijk als u visite krijgt en een stoeltje te weinig heeft,  geen probleem meer! Gewoon een kunststof poef aanschuiven. De poef hoeft ook echt niet naar binnen als het plots zoals we in Nederland vaak hebben gaat regenen. De poef is namelijk weerbestendig en de binnenkant is opblaasbaar dus ook van plastic en kan tegen regen. Dus het een keer opblazen en gebruiksklaar voor een feestje, vooral kinderen vinden de gekleurde tuinpoefjes geweldig leuk om op te zitten.Wordt er met taart geknoeid, geen probleem want je kan dit gewoon met water afspoelen.Wij horen vaak van klanten dat de poef gecombineerd wordt met een kleurrijk buitenkleed van kunststof.Want met deze gezellige combinatie op uw balkon of in de tuin, bent u verzekerd van een zomerse sfeer in de tuin.En dat gewoon ruimschoots voordat de zomer begint. De zitkussens zijn leverbaar in verschillende fruitstukken prints. Zo is er een halve kiwi tuinpoef, sinnaasappel en een watermeloen poef, hieronder ziet u wat voorbeelden daarvan.
Kiwi buiten poefPoef voor buiten in sinaasappel vorm
    Poef voor buiten                  Poef voor buiten

Heeft u een wat stoerdere tuin, dan kunt u de boomstam poef neerzetten. De boomstam is levensecht om te zien. De buitenkant is een print van schors en op de bovenkant zie je echt de kringen erin, niet van echt te onderscheiden dus! Alleen zit hij wel wat zachter natuurlijk en u kunt hem met water ook zo schoon maken.Hieronder een voorbeeld van de boomstam poef.
Poef in boomstam vorm
         Poef voor buiten

Combineer een poef voor buiten met een buitenkleed.

Wilt u ook zo graag een gezellige kleurrijk tuin? Combineer dan een poef met een buitenkleed, deze buitenkleden zijn gevlochten kunstof rietjes. De kleden zijn in spetterende kleuren te krijgen en geven een zomerse sfeer in de tuin of op het balkon. Dus lunchen in de tuin op een poef of op uw buitenkleed,u hoeft  geen kussens meer binnen te pakken, maar direct gewoon op het kleed zitten. En heeft het geregent, geen probleem gewoon even uitschudden en gaan zitten. Dit geldt ook voor de poef, u kunt de poef ook in elk weer type buiten laten staan.
Buitenkleed
       Buitenkleed

Kleuren en maten van een tuinpoef en buitenkleed.

Het buitenkleed is in de volgende kleuren leverbaar, roze, turqoise, groen, paars, blauw, zwart wit, en rood.
Wilt u een fleurige kleurige tuin, ga dan voor een felle kleur. Wilt u wat meer een kleur voor natuursteen, dan kunt u het beste voor een zwart wit buitenkleed gaan. Dit is dan ook de meest verkochte kleur. Simpelweg omdat het een neutrale kleur is, en daardoor bijna overal bij past. Heeft u een groot dakterras met van die lelijke stenen, maar nog geen budget om er een dure vloer in te laten leggen?
Leg er een groot buitenkleed neer of zelfs twee en u bent meteen klaar! Het staat nog chique ook. De poef voor buiten is er in de volgende kleuren groen, oranje, rood en bruin de laatste is de boomstan tuinpoef.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden