Buitenkleed rond

Buitenkleed rond

Een rond buitenkleed als vloerkleed voor buiten van plastic in mooi design in zwart wit, grijs en in oosters taupe en goud door elkaar gevlochten van plastic. Picknicken wordt extra gezellig met dit plastic kleed voor in de tuin en terras. Lekker zacht voor de kinderen om op te spelen en voor de blote voeten en het staat nog decoratief in de tuin ook.

Bent u in het rijke bezit van een grote tuin, met van die leuke paadjes door de struiken heen waar je dan plots op een heerlijk plekje stuit waar je nog net even aan het einde van de dag kunt genieten van het laatste zonnetje. Dan kom je niet altijd uit met een rechthoekig kleed voor buiten, want je ziet wel vaker dat er dan getegeld is in het rond. Daar hebben ze bij merelinwonderland.nl goed naar gekeken en zijn er nu ook de ronde buitenkleden bedacht.

Kleuren van de ronde buiten vloerkleden.

In India moesten ze wel even nadenken over dit idee, maar het is weer fantastisch gelukt vinden wij zelf. Het patroon is erg gezellig en geeft sfeer en gezelligheid buiten op het terras. In het zwart wit is het eigenlijk altijd wel goed, maar hij is zeker ook in grijs wit ontzettend mooi geworden. Mis je toch een beetje het 1001nacht gevoel van een rechthoekig tapijt, dan kan je het ronde kleed ook aanschaffen in goud met taupe. Zo is er net nog even die oosterse touch van bling bling goud. Ook dit plastic vloerkleed is aan beide kanten te gebruiken. Kies dus zelf welke kant en kleur u het meeste naar voren wilt laten komen. De doorsnee is maar liefst 180 cm en u kunt er dus gerust een tuinset op zetten. Hij is licht van gewicht en oprolbaar, dus neem hem mee op de fiets en ga eens een keer lekker pichknicken in de zomer, u kunt er met zijn allen op zitten! En knoeien geeft niet, want je maakt hem zo weer schoon met een vochtige doek.

Goud met taupe rond buiten vloerkleed    Zwart wit rond buitenkleed

Een duurzaam rond buitenvloerkleed.

Het kleed is duurzaam en gemaakt van gerecycled plastic uit India. Ook een erg origineel kado om eens een tuinkleed te geven. De hele zomer plezier van een vloerkleed voor buiten, zodat u een stukje woonkamer gewoon in de eigen tuin of op het terras maakt. Tegenwoordig is dat helemaal in om er gewoon ook een loungeset in te zetten, dus een bijpassend kleed kan dan zeker niet ontbreken. Heeft u geen tuin en wilt u toch graag ook zo'n mooi kleed. Neem dan een kleed mee naar de camping. Werkelijk ideaal voor de tent om de kinderen lekker op te laten spelen. Kortom recht of rond, een plastic kleed is een veelzijdig produkt voor iedereen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden