Wat is een poef?

Wat is een poef?

Dit is een leuk en veelzijdig meubel. Het staat mooi in uw huis als decoratie, is lekker om op te zitten of hangen en sommige kunt u ook gebruiken als salon tafel. Een poef is een kussen met zachte vulling of een houten structuur van binnen. Een exemplaar van Merelinwonderland.nl zal natuurlijk ook een prachtige oosterse uitstraling of detail aan uw kamer geven.

Onze Patchwork poef

Deze poefen hebben hun naam te danken aan hun uiterlijk en hoe ze gemaakt zijn. Ze bestaan uit meerdere kleine stukjes stof, vandaar de naam patchwork poef. Deze zijn handgemaakt in India en zijn van geweldige kwaliteit. Een handgemaakte patchwork poef is geen massaproductie, doordat ze handgemaakt zijn, zijn ze uniek in hun soort. Ze komen in verschillende maten, zodat u nooit een poef besteld die u eigenlijk net iets te groot vindt. Wat wij erg belangrijk vinden is dat deze poefen een No Child Labour label hebben. Dit betekend dat er geen kinderarbeid is geweest bij het maken van uw poef, zo kunt u met een gerust gevoel gaan zitten.

Als u nog twijfelt over de kleur of het materiaal kunt u bij ons een testlapje aanvragen. Wij sturen dit dan naar u op zodat u kunt zien hoe het er in het licht van uw huis uitziet en hoe de poef in uw kamer zal staan. Wij hebben in ons assortiment prachtige oosterse artikelen die kleur geven aan uw kamer en nu kunt u voordat u definitief kiest eerst even checken wat u van de kleuren vindt!
Patchwork poef


Kleurrijke oosterse kussens

Wilt u meer prachtige oosterse details in huis? Dat kan natuurlijk ook, u vindt bij ons de mooiste kleurrijke kussens. De kussens dij wij in ons assortiment hebben passen er mooi bij de poefen die wij aanbieden. Elk kussen is uniek, doordat ze handgemaakt zijn. Wij hebben kussens in veel soorten en maten. Deze worden geleverd met vulling en zijn dus gelijk klaar om gebruikt te worden! U kunt de poef in de kamer neerzetten, de kussens op de bank gooien en binnen korte tijd genieten van de oosterse sfeer die u gaat voelen. Bij ons kunt u kiezen uit kussens van diverse materialen, maten en vormen. Voor de mooiste patchwork poef, kussens of elke andere poef in een mooie stijl, moet u zijn bij Merelinwonderland.nl

Wilt u een poef of kussens van de mooiste handgemaakt kwaliteit, zonder schuldgevoel vanwege kinderarbeid? Wilt u wat kleur in uw huis in oosterse stijl? De mooiste patchwork poef van Nederland in uw huiskamer? Dan bent u nu naar u moet zijn! Zoek dus niet verder en bestel vandaag nog bij ons en geniet binnen de kortste keren van een oosters paleis aan huis!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden