Vloerkleden geven de sfeer!

Vloerkleden geven de sfeer!

Een vloerkleed schaf je aan voor de gezelligheid en die gezelligheid bepaal je naar je eigen smaak natuurlijk. De kleden zijn er in verschillende materialen zoals wol, zijde en katoen maar zijn ook vaak gemaakt van gerecycled echt Italiaans leer. Elke stof geeft een andere sfeer en juist daarom ga ik hier in dit artikel wat meer op de verschillende materialen in. Zoals welk kleed een gezellige en warme sfeer kan geven met mooie foto's en een juiste close-up van de materialen te maken. Wat een heel goed beeld geeft bij deze handgemaakte producten is ook een video filmpje. Zo probeer ik het goed in beeld te brengen en een zogenaamd mogelijke beleving te geven van onze vloerkleden.

Een echt van italiaans leer gemaakt  vloerkleed voor een leuke betaalbare prijs. Zoals u van ons gewend bent zijn wij altijd bezig om van gerecycled materiaal een nieuw mooi produkt op de markt te brengen. Zo heb je naast onze zeer gewiilde plastic vloerkleden ook de kleden met de combinatie van jute en leer. Deze combinatie maakt het natuurlijke jute warm en huiselijk en geeft het italiaanse leer de luxe uitstraling en maakt het zacht onder de voeten wat natuurliijk ook heel erg belangrijk is als je na een dag werken lekker met je blote voetjes thuis loopt! Dit leer is bijvoorbeeld over van een fabriek die banken en stoelen maakt. Dan zijn de restjes zo weer verwerkt in een kleed bij ons. Of nou ja in India dan, want daar zijn de echte vakmensen die hier wel raad mee weten.

Een rond jute vloerkleed

Jute en katoenen kleden.


En vergeet niet de gerecyclede stoffen waar we ook poefen en kussens van hebben. Van deze restjes worden er ook vele stoffen verwerkt in de kleden. Ook weer met de stoere en robuuste jute stoffen erdoorheen te vlechten maakt dit tot een gaaf en stoer kleed welke ook heel leuk past bij de bohemian stijl. Zo zijn er ook mensen die het kleed onder de overkapping leggen om van buiten een tweede woonkamer te maken. Denk dan aan bijvorbeeld de prachtige heldere turquoise kleur van gerecycled katoen in combinatie met kris kras jute er los nonchalant overheen gevlochten, of de knalroze waarin zacht roze met hard roze afgewisseld wordt en dan met jute eroverheen. Wil je juist meer kleur dan is natuurlijk de ibiza stijl vloerkleed uit India er ook! Zoekt u juist wat meer rust maar wel de ibiza stijl, maar heeft u al zoveel hippe kussentjes overal en nergens gesnuisterd, kies dan de hele naturel rieten of jute vloerkleed. Deze is rustig en geeft wel de warmte en rust in huis. Bekijk bijvoorbeeld deze slaapkamer hieronder en hoe het kleed de sfeer brengt.

Jute vloerkleed in de slaapkamer

De juiste sfeer door een vloerkleed.

In een stoer interieur past natuurlijk niet een lief zacht roze  kleed, dus met ruwe materialen in huis zult u voor een stoer en grof  vloerkleed gaan denk ik. Dan komt er een eenheid in huis met de naturel kleuren en de groffe stukken jute en of leer en dat gecombineerd met een blokpatroon is het een stoer maar zeker ook de finishing touch in uw interieur.
Hieronder een afbeelding van een grof en stoer vloerkleed.
 
Een stoer vloerkleed

Een vloerkleed is allang niet meer voor alleen de woonkamer, want ook in de slaapkamer en zelfs onder de eettafel zie je ze vaak al liggen.  Nu is ook de woonkeuken ontdekt  omdat die ook sfeer nodig heeft . Vaak als de kinderen van school komen is de keukentafel de plek om even de dag met elkaar door te spreken met een kopje thee. Juist daarom is tegenwoordig dit ook een verlenging van de woonkamer. Daarom is het nu vaak een vloerkleed voor de keuken en gezellig aan een lange tafel zitten in de keuken met elkaar met warme voeten op het vloerkleed eronder. Niet alleen warme voeten want het oog wilt ook wat. Het staat ook gewoon heel leuk hieronder een afbeelding van een keuken met een eettafel en vloerkleed.

Vloerkleed in de keuken 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden