Tips! voor een wondertuin.

Tips! voor een wondertuin.

We mogen de tuin weer gezellig maken in de lente, want het voorjaar geeft altijd een gezellige en warme sfeer . De tuin aan kant maken leuke en kleurrijke kussens op de tuinbank en laat de zomer maar komen. Het maken van een mooie opgeruimde tuin is niet echt zo moeilijk, maar het maken van een wondertuin is op zijn zachts gezegd niet in 1,2,3 gedaan of toch wel? bekijk dit artikel en laat je inspireren door de kleurrijke tuin accessoires van merelinwonderland.nl

kies uw favoriete kleur tuinkussenEen wondertuin gaat niet alleen om planten en bloemen, maar ook om het terras zelf. Zoals  met de kleuren van de planten en bloemen door laten lopen in het lounge kussen op de tuinbank. Dit hoeft niet per se een bank te zijn ook worden de kleurrijke kussens gebruikt als zitkussens voor op een pallet tuinbank. Palltes zijn makkelijk op te stapelen en voila je hebt een tuin loungebank. Meet de afmetingen goed op en struin het internet af naar leuke matraskussens en vrolijke decoratieve sierkussens waartegen je aan kan gaan hangen. Na een dagje strand is niets zo lekker om in je eigen tuin of balkon na te genieten met een glas limonade. Lekker na al het zand en zonnebrandcreme van je afgespoeld te hebben en je sarong om welke je nog van een leuke vakantie hebt overgehouden plof je dan voldaan neer. Wat dan ook belangrijk is, is dat het zacht aanvoeld aan de blote benen. Dus kussens van zachte materialen zoals katoen geeft dan de voorkeur natuurlijk. Het mag ook best een gezellige hippe bonte verzameling van gekleurde stoffen zijn welke bij elkaar op de bank komen, zodat je een beetje de relaxte hippy stijl krijgt. Je kan dan zo lekker weg kruipen in een hoekje en een kussen extra pakken om je gehaaglijk in te nestelen. Een poef is zeker ook een aanrader om erbij te leggen, want je hebt altijd plaats voor een extra gezeldschap. Of van die leuke ronde vloerkussens van patchwork stoffen gemaakt uit India in alle kleuren van de regenboog en dan met die gekleurde kwasten eraan. Van 40 cm rond tot wel 80 cm rond, dus ook voor de kleintjes leuk en gezellig om op te zitten.

Kleurrijke tuin kussens voor in de tuin

Het ronde kussen kan je ook in een hangstoel lekken of op een stoel gebruiken, dus voor vele doeleinden te gebruiken. Matraskussens zijn in dezelfde kleuren te bestellen als de ronde vloerkussens en de sierkussens, dus houd u van blauw dan kunt u de gehele sfeer doortrekken in dezelfde kleur. Omdat de stof van patchwork is en dus hergebruikte sari's zijn uit India. Is elk stukje stof anders met een borduursel of een bloemetje erin. Dat maakt het uniek en wordt het niet saai ook al gebruikt u dus dezelfde kleur. Nieuw deze zomer is de oker kleur. Zonnig, vrolijk en in combinatie van hier juist wel gekleurde borduursels en versieringen erin maakt het tot een vrolijke boel buiten.

Blauwe tuin kussens  Turquoise sierkussens  Matraskussens    Kleurrijke designs op tuinkussens

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden