Poefen en Kussens uit India

Poefen en Kussens uit India

Poefen en kussens handgemaakt uit India in warme sfeervolle kleuren elke poef en kussen is uniek van kleur en samenstelling van stoffen zodat er geen een hetzelfde is.

In deze koudere maanden is het fijn om uw huis gezellig en sfeervol te maken.
U kleed uw huis gezellig aan door middel van een kleed voor de bank of openhaard lekkere kussens voor op de grond die overigens ook de katten en honden erg lekker vinden liggen.
Ook zijn de indiase kussens er in kleine maten om de bank op te vrolijken stuk voor stuk uniek van uitvoering er zitten patchwork stoffen op in een kleur met zilverdraad erin verweven en ze zijn ook erg kleurrijk als u meerdere kleuren combineerd.
De poefen zijn er in een hoge ronde of lage ronde uitvoering erg handig ook voor kinderen die voor de bank willen zitten om op de salontafel te kleuren of eten.
De vierkante poefen zijn groter en handig in een hoekje te zetten door hun maat zodat u altijd een extra plekje heeft voor de visite.
Een leuk detail aan de poefjes zijn dat er gekleurde kwasten en witte kraaltjes aan de zijkant van de poefen hangen.
Omdat de poefen zo uitgesproken van kleur zijn kan een enkele poef in de woonkamer of een paar kussens op de bank al een oosterse gezellige sfeer creëren in uw eigen gezellige warme huis.
Poef en kussens uit India

Gaat u liever voor kussens of poefen van zijde,leer of wol? dan hebben wij ook een enorme  keus voor u.
De zijde poefen en kussens zijn er in natuurlijke tinten zoals goud of bruine reepjes leer van zeer goede kwaliteit ook allemaal handgemaakt uit India met een fair trade label en een no child labour label.
Deze serie heeft ook langwerpige kussens voor op de bank en grote bankjes voor bij de eettafel met gerecycled zijde erin verwerkt of multi colour reepjes van stukjes leer.
Ideaal voor bij de eettafel omdat het ruimte bespaard en het onder de tafel geschoven kan worden.
Kijkt u gerust rond in onze winkel.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden